A "keresés" csak számomra öli meg a "találás" varázsát?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egyébként egy romantikus típus, de vágyom rá, hogy én is csak úgy spontán találjak rá a szerelemre, mint annyian mások. De a gépies, görcsös párkeresés megöli az egésznek a varázsát. (Ha meg nem keresi az ember miközben szeretne, rásütik, hogy várja a sült galambot...) Mintha ki kéne izzadnom magamból egy boldog kapcsolatot és félek, hogy a végén akárkinél is kötök ki, inkább azt fogom érezni, hogy "na, végre ezen is túl vagyunk", minthogy boldog legyek.2014. febr. 10. 20:46
1/3 anonim válasza:
Nem. De nem olyan könnyű úgy állni a dologhoz, hogy majd jön az magától.
2/3 anonim válasza:
Szerintem nem csak ez a két véglet létezik, hogy vagy nem csinál az ember semmit az ügy érdekében, vagy görcsösen keresi a párját.
3/3 anonim válasza:
Pedig de. Vagy ismerkedsz tudatosan, vagy csak éled a mindennapjaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!