Szerintetek hogy tudnák otthonról dolgozni?
"tudnék"
Ha tudsz angolul akkor igen.
Ugh bazz, de szornyu a helyesirasod...
Amugy hallottam mondakat gyongyfuzesrol, dobozolasrol, de senkit nem ismerek, aki otthonrol dolgozott volna ilyet.
Én írok helytelenül?
Te írsz ékezetek nélkül....
Angol billentyuzetrol hallottal mar?
Udv Londonbol!
Amugy a kerdesre visszaterve nem hiszem, hogy fogsz rendes allast talalni otthonra - nem tudsz idegen nyelveket, de a magyarod is szornyu, helyesen irni meg pl. tudni kene, ha a gepen dolgozol.
Ha jo a kommunikacios keszseged es vannak ismeroseid, akkor Avon, Oriflame pl.
Vagy kitanulsz egy szakmat: fodrasz, kozmetikus, mukormos, pedikur-manikur, masszor es otthon csinalod.
De mond már miért írok helytelenül?
Mert te nem tudsz helyesen írni és más hogy írnád a szavakat azt én sajnálom,hogy analfa-béta vagy!
Te irsz helytelenul edes! Masold mar be Microsoft Wordbe, amit eddig irkaltal. Katasztrofa. Es nem csak en hivtam fel a figyelmedet arra, hogy szornyen irsz.
A kérdező kommentje:
De mondD már, miért írok helytelenül?
Mert te nem tudsz helyesen írni, és máshogy írnád a szavakat azt én sajnálom, hogy analfabéta vagy!
mondd
mashogy
analfabeta...
tudnek
stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!