Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 18 éves vagyok, mit írjak az...

18 éves vagyok, mit írjak az önéletrajzomba?

Figyelt kérdés
Első hivatalos munkahelyem lesz, ha megkapom az állást. Még sosem kértek tőlem önéletrajzot, nem tudom, hogy milyen. Plusz nem igazán tudok mit írni, mert még elég fiatal vagyok. Előző (nem hivatalos!) munkákat írhatok? Iskolai szerepvállalásokat, tevékenységeket? Mégis mit? Egy ifjúsági szálló recepciós munkájáról van szó.
2009. dec. 14. 12:54
 1/2 anonim válasza:
írd hogy 18 vagy.
2009. dec. 14. 13:20
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Neved,születési dátumod,anyukád neve,elérhetőségedet,iskoláidat,mit végeztél,előző munkahelyek mettől meddig dolgoztál adott helyen és mit.. Ha nem dolgoztál még akkor pályakezdő vagy beírod.. Mi a célod..ilyesmiket..Végén dátum aláírod. Ennyi :-)
2009. dec. 14. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!