Az önéletrajzomba mennyi fizetési igényt írjak?
Figyelt kérdés
Holnap adom be az Önéletrajzomat egy Zálogházba,mint pénztáros.Szerintetek napi 8 órára,mennyi nettó fizetési igény írjak be?Esetleg van olyan,aki ezen a területen dolgozk?Előre is köszönöm.2010. jan. 28. 09:58
1/8 anonim válasza:
Szerintem 80-110 ezer körül. De ez függ a képzettségedtől, gyakorlatodtól, meg még ezer más dologtól. Olyan intervallumot írnék, ami az általad elvárt minimumtól a reálisnak tartott maximumig terjed.
2/8 anonim válasza:
De amit beírsz, az mindig bruttó. Tehát úgy számolj, hogy kb. mennyi nettót tartasz reálisnak, és annak a bruttóját írd be.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen,én is 90-110.000 nettóra gondoltam.Csak érettségit kérnek,mást nem.Gyakorlatom viszont van benne.
2010. jan. 28. 11:11
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Nagy segítséget adtál,mert Én nettót írtam volna.
2010. jan. 28. 11:13
5/8 anonim válasza:
Nem véletlenül az V. kerületbe jelentkeztél, vagy budaörsre?
6/8 anonim válasza:
Annyit írj, amennyit kapni szeretnél.
Ha már a CV-dben sem vagy őszinte, mi lesz később?
És igen Bruttót, minden esetben.
7/8 A kérdező kommentje:
Szia!De igen,a Budaörsire jelentkeznék:-)
2010. jan. 28. 12:21
8/8 anonim válasza:
tök mind1 h mennyit irtál, mert uis olyat vesznek fel aki beéri a havi 60 nettó minimálbérrel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!