Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Sajnos nem találtam munkát az...

Sajnos nem találtam munkát az elmúlt egy évben. Mit írjak az önéletrajzomba erre az időszakra?

Figyelt kérdés

33 éves vagyok, hiába van informatikus diplomám és jó referenciáim, egy éve nem találok munkát.

Folyamatosan küldöm az önéletrajzaimat minden hirdetésre, de nem hívnak be...

Szerintetek mit írjak bele az elmúlt egy évben? Hogy munkanélkülin vagyok? Hogy külföldön voltam?

Attól tartok hogy nem túl bizalomgerjesztő hogy látják az önéletrajzomban, hogy egy éve nem dolgozom... :(

2010. jan. 13. 10:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne hazudj semmit, mert az csak visszaüt. Ha érdekli őket, akkor a második fordulón, az interjú során úgyis rákérdeznek.
2010. jan. 13. 10:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp sem azt, hogy munkanélküli. Ez nagyon rosszul hangzik. Inkább úgy írd, hogy álláskereső.
2010. jan. 13. 10:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
z álláskereső tényleg jobb kifejezés.Hidd el nem te vagy egyedül ilyen helyzetben.
2010. jan. 13. 11:19
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Elsőnek: pont az a problémám, hogy egy interjúra sem hívnak be.. tehát nem jutok el a másodikig sem hogy elmondjam mit csináltam az elmúlt egy évben.

Szeretném elkerülni a "munkanélküli" meg "álláskereső" kifejezéseket...

2010. jan. 14. 12:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Mérnök-info-s diplomád van?Ha igen,akkor ennyire nehéz elhelyezkedni vele?Mert itt mindenki azt írja,hogy milyen keresett és milyen jól fizetik-én is gondolkozom,hogy 2.diplomának megcsinálom.

Ui:remélem a kérdés feltétele óta már van állásod :)

2010. szept. 26. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!