Mit írjak még az önéletrajzomba?
Pályakezdő vagyok, estin még tanulok ez heti 2-3 napot vesz el(néha 3 mert gyakran beraknak 1 plusz napot)
Sose voltak diákmunkán, így semmi tapasztalatom nincs. Érettségizett vagyok (gimnáziumi érettségim van). Titkárnőt keresnek, logisztikai alapismeret kell + infós alapismeret. Ez megvan. Gondolom legalább 1000-ren beadják a jelentkezésüket...hogy tűnjön ki az enyém?
Beírtam a tanulmányokat, a nyelv-és számítógép ismereteket, és egy "egyéb" részt is készítettem: pl: hajadon vagyok, pályakezdő start kártyát igényelhetek stb. Miket lehetne még beleírni ha semmi szakmai múltam nincs??? Már bánom hogy sose mentem diákmunkára de nincs mit tenni már....
UI: amerikai típusú önéletrajzot készítek!
Hobbi, verseny, önkéntes munka, csak volt valami!
Emellett a különféle képességeidről írj még, egy-egy mondatban alátámasztva, és kifejtve, miért lenne ez jó.
A motivációs levélben pedig helyezd a hangsúlyt arra, hogy mennyire lelkes vagy és nagyon szeretnéd csinálni ezt az egészet.
A képpel viszont óvatosan. Tényleg van, aki csak a mellkidobós kép miatt vesz fel, de tudod, milyen munkakörre :) normális helyen az önéletrajz és a motivációs levél számít. Ezért ezekből süssön az, hogy fiatal vagy, tenni vágyó, stb. És egy pozitív kisugárzású kép.
nem volt önkéntes munka, nem volt verseny. Ezért írtam!!!
Szerintem nem az a lényeg hogy kitegyen a mellem, egyébként is egy komolytalan tűnnék egy olyan képpel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!