Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy mondjak fel? Segítene...

Hogy mondjak fel? Segítene valaki?

Figyelt kérdés
Ne nézzetek hülyének, ez az első, egy gyárban dolgozom, sima sori munkás vagyok. Bemegyek a munkaügyre, mit mondjak "sziasztok, szeretnék felmondani" vagy mit? 10 hónapja dolgozok ott. Elintézik azonnal? Már azon a napon nem is kell dolgoznom? Vagy hogy megy ez? A szerződésem határozott, március 27-ig van, de én már ezt a 3 hetet sem bírom ki ott.

2014. márc. 10. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
hat pedig azt a harom hetet siman bird ki, mindenkinek sokkal egyszerubb lesz (neked is, hogy a kovetkezo munkahelyeden nem kell magyarazkodni). bemesz szepen a munkaugyre, es kozlod, hogy a lejaro szerzodesedet NE hosszabbitsak meg. ilyenkor a megmaradt szabadsagodat (ha van) ki fogjak adni, elintezik a papirmunkat, azt' mehetsz isten hirevel.
2014. márc. 10. 16:00
 2/4 A kérdező kommentje:
Szóval akkor ha nekem 3 hetem van hátra, és van még 20 nap szabim, ez az éves szabi, azt mindet kivehetem? Tehát akkor nem kell mennem 1 napot se már? Nem értek ehhez, csak én úgy gondoltam ezeket akkor vehetném ki ha év végéig lennék... vagy nem számít meddig vagyok, így is jár a szabi?
2014. márc. 10. 16:06
 3/4 anonim ***** válasza:
nem, nem, az eves szabadsagod idoaranyos reszet veheted ki, a 3 honapra kb. 5 napot.
2014. márc. 10. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Bemész, közlöd, hogy felmondasz (persze előbb a főnöködnek is meg kellene mondani) megírjátok a közös megegyezésit, azt pá. A többit kipostázzák, fizetést átutalják.
2014. márc. 10. 18:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!