Ha egy állásinterjú után azt mondják "Majd értesítjük" az mit jelent?
Voltam pár napja egy informatikai cégnél interjún, a HR-es csaj végig mosolygott rám, átmentem minden teszten, feladaton. De ez picit lelombozott, hogy "majd értesítjük" Mik a tapasztalatok, ez mit jelent?
27/F
Ez jelenthet bármit.
Vagy felvesznek, vagy soha többet nem hallasz róluk. Ha nem téged választanak, elég ritkán írnak róla.
Ez azt jelenti, hogy még 100 jelentkezőt meghallgatnak rajtad kívül, választanak, aztán értesítenek. Ez a jobbik fele mert 10-ből 9 tojik értesíteni. Gyakorlott munkakereső vagyok vannak tapasztalataim.
Az interjú végén udvariasan megkérdezheted, hogy mikorra várhatod a döntést vagy értesítést?
Igen, és mondta, hogy jövő péntek.
Igen, volt olyan, hogy szintén ígérték, hogy értesítenek de ez nem történt meg, és mikor fel merészeltem hívni a céget, hogy most mi van, még nekik állt feljebb.
Én is dolgoztam már itt-ott de még interjú után SOHA nem ajánlottak állást. Egyszerűen azért, mert minden bizonnyal van még utána mással is interjú illetve a korábbiakat is fel kell dolgozni...
Ez szó szerint annyit jelent, hogy "még nem tudjuk téged választunk-e, nyugi van, majd eldöntjük". Se nem rossz se nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!