Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Melyik állást választanátok?

Melyik állást választanátok?

Figyelt kérdés

Kaptam egy ajánlatot 370.000 bruttó, 40 km-re a házamtól, de a benzint fizetik. A munka elég uncsi, a kollégák borzasztóak, karrier szempontjából nem éppen kielégítő.

Abban sem lennék biztos, hogy hosszú távú, vannak pletykák, hogy max. egy év, és bezárják, bár határozatlan szerződést kaptam.

A másik ajánlat 280.000, 15 km, érdekes a munka, és határozatlan idejű a szerződés. Igazából ez sokkal jobban érdekelne. És attól is félek, ha most visszautasítom, soha többet nem jöhetek ehhez a céghez, pedig a környéken nem sok lehetőség van. Ha a másiktól kitesznek, jövőre felvesznek, ha most elutasítom?

Na, még hab a tortán, hogy ma is voltam egy interjún, a fővárosban, még ajánlatot nem kaptam, de szerintem elég jó voltam, 4 jelöltből fognak dönteni. Ez a munka nagyon nagy előrelépés lenne a karrieremben, 450.000, viszont 80 km, napi 3-4 órát kéne ingázni (költözés egyelőre nem lehetséges). Kicsik még a gyerekeim, ez azért nem tetszene.

Hozzáteszem, hogy a férjem munkanélküli, tehát egyedül én keresek.

Az első kettő adott, hétfőn kéne választ adnom. Ti mit tennétek?

2014. márc. 7. 23:33
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Igen, ez utóbbin gondolkodom én is. De nem laknék Pest belvárosában gyerekkel, mi megszoktuk a zöldövezetet. Ha meg Pest melletti faluban bérelnék, már nem mentem sokkal közelebb.

De azért nézek majd a közelben albérletet.

2014. márc. 8. 23:10
 12/12 anonim ***** válasza:

Másodikat választanám. Elsőnek nincs értelme hiába több a pénz, nem jó olyan közegben dolgozni.

A költözködés meg annyira nem egyszerű, meg el kéne gyorsba adni a házat.

2014. márc. 9. 12:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!