Melyik állást választanátok?
Kaptam egy ajánlatot 370.000 bruttó, 40 km-re a házamtól, de a benzint fizetik. A munka elég uncsi, a kollégák borzasztóak, karrier szempontjából nem éppen kielégítő.
Abban sem lennék biztos, hogy hosszú távú, vannak pletykák, hogy max. egy év, és bezárják, bár határozatlan szerződést kaptam.
A másik ajánlat 280.000, 15 km, érdekes a munka, és határozatlan idejű a szerződés. Igazából ez sokkal jobban érdekelne. És attól is félek, ha most visszautasítom, soha többet nem jöhetek ehhez a céghez, pedig a környéken nem sok lehetőség van. Ha a másiktól kitesznek, jövőre felvesznek, ha most elutasítom?
Na, még hab a tortán, hogy ma is voltam egy interjún, a fővárosban, még ajánlatot nem kaptam, de szerintem elég jó voltam, 4 jelöltből fognak dönteni. Ez a munka nagyon nagy előrelépés lenne a karrieremben, 450.000, viszont 80 km, napi 3-4 órát kéne ingázni (költözés egyelőre nem lehetséges). Kicsik még a gyerekeim, ez azért nem tetszene.
Hozzáteszem, hogy a férjem munkanélküli, tehát egyedül én keresek.
Az első kettő adott, hétfőn kéne választ adnom. Ti mit tennétek?
Igen, ez utóbbin gondolkodom én is. De nem laknék Pest belvárosában gyerekkel, mi megszoktuk a zöldövezetet. Ha meg Pest melletti faluban bérelnék, már nem mentem sokkal közelebb.
De azért nézek majd a közelben albérletet.
Másodikat választanám. Elsőnek nincs értelme hiába több a pénz, nem jó olyan közegben dolgozni.
A költözködés meg annyira nem egyszerű, meg el kéne gyorsba adni a házat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!