Apám azt akarja, hogy végezzek közterületfelügyelői okj-t. Hogy mondjam el neki, hogy az nem az én műfajom?
Figyelt kérdés
Környezetvédelmet tanultam, és sajnos nem tudok benne elhelyezkedni. Állásinterjúról állásinterjúra jártam, mire felvettek egy értékesítői munkahelyre... Hát, nem mondom, hogy jól keresek, jövőt teremteni belőle biztosan nem tudok, annyira elég, hogy hazaadjam szüleimnek a 60%-át. :D De ha albérletben laknék, akkor pedig diszkréten éhenhalhatnék belőle. Mostanában pedig azzal nyaggat apám, 160 cm, 45 kg-os lányként, hogy végezzem ezt az okj-t el, mert mennyire biztos munkalehetőség, jó fizetés, és nem kell csinálni semmit. Szerintem ma már az sem biztos, hogy holnap még lesz munkád, ha aktuálisan épp van, ha van végzettséged, az sem garancia semmire. 120 ezer pedig a legalja munkákhoz képest jó fizetés, és hogy napi 8 órát gyalogolni a hidegben, meg embereket zaklatni sem hiszem, hogy annyira "jó". Másrészt ehhez szerintem kell egy fizikum, nem véletlen, hogy nagydarab pasik járkálnak mellényben, és orvosi alkalmassági kell hozzá. Így is rajtuk van a bélyeg, amiért alkalmazhatnak testi erőszakot, hátha valaki majd vérszemet kap rajtam, tényleg jó pálya. :D2014. febr. 7. 16:28
1/3 anonim válasza:
Nézz egy olyan okj-s képzést ami hozzád közel áll és el tudod hitetni apuddal hogy ha elvégzed el tudsz helyezkedni. Aztán mond hogy tanulni tanulnál de nem közterület felügyelőnek hanem x nek.
2/3 A kérdező kommentje:
Jó, csak úgy erőszakolja, hogy még csak nem is ő állná...
2014. febr. 7. 16:48
3/3 anonim válasza:
Vicces csajszi lehetsz:P Még, ha komoly kérdésről van szó, akkor is:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!