Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Milyen munkát végezzek? 13/L

Milyen munkát végezzek? 13/L

Figyelt kérdés
tom hogy fiatal vagyok de anyáéknak nincs sok pénzük, és szeretnék valami munkát válalni. valami könnyet. amiért pénzt is kaphatok. 13/L
2010. márc. 31. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Segítsél be ismerősöknek ha tudsz valami "jelképes" összegért. Ennél komolyabbra nincs lehetőséget ebben a korban, mármint ami legális is.
2010. márc. 31. 18:06
 2/11 anonim ***** válasza:

sajnos, igaza van az első hozzászólónak...

esetleg annyit tudsz még tenni, hogy ha esetleg menzás vagy, akkor kiiratkozol...vagy esetleg a régi, jó állapotú tankönyveidet eladod...néhány nagyobb városban vannak ilyen boltok, ahol megveszik az ilyen könyveket, és eladják azoknak,akik nem tudják megvenni újonnan...

2010. márc. 31. 18:53
 3/11 anonim válasza:

Szia! Nekem múlt hónapban volt a 15. szülinapom, de így is csak kukoricacímerezésre mehetek. Állati sz*r munka, nővérem volt már, ő gyűlölte :S. Nem tudom, hogy merre laksz, mi az alföldön. (Szerintem csak itt lehet kukoricát címerezni) Nézegesd a fürgediák honlapját, mert ott jó diákmunkák vannak, de oda is csak 16 éves kortól lehet jelentkezni. Próbálj meg keresgélni interneten.

Ha szeretnél érdeklődni a kukoricacímerezéssel kapcsolatban, akkor írj ide, tudok mondani 1-2 dolgot róla. Én valószínűleg megyek a nyáron, de nagyon nem várom.

:)

2010. márc. 31. 18:55
 4/11 A kérdező kommentje:

Köszi akkor leírod h mi az a kukoricabigyó? x)

Am konkrét munkákra gondoltam!

2010. ápr. 1. 09:40
 5/11 anonim válasza:

A neve kukoricacímerezés és hát nem annyira fizet jól de ez az egyetlen munka (400 Ft/óra, 8 órás munkaidő van: 3200 Ft/nap) Elég nehéz munka, annyiból áll hogy van rengeteg hosszú sor (több km hosszúak!) és kukorica van belé ültetve. Az "anya" kukoricán van a porzó és nekünk ezt kell eltávolítanunk. Nehéz munka, mert felsérti a kezedet és hosszú a sor (gyakran lesznek az emberek klausztrofóbiásak, mert nem látják a sor végét) 8 órán keresztül iszonyatosan fárasztó, ráadásul fél 6-kor indul a busz és visz ki a kukoricaföldre (esőben, 40°-ban is van munka). Bármikor kiléphetsz, ha mondjuk elmész első nap és nem tettszik, akkor azt mondod, hogy holnap nem jövök és kész. Csinálni kell egy bankszámlát neked, arra fogják utalni a pénzt. A kaját neked kell vinni, ők semmit nem adnak. Ruha: bármit felvehetsz, az a lényeg, hogy mindenhol lefedje a tested, mert a kukoricaszálak felsértik a bőröd. (Ez 40°C-ban iszonyatosan rossz, mert állandóan meleged van :S) Emellett ajánlott egy baseball sapka, hogy megvédjen a nap elől.

Egy szóval nem valami baromi jó munka, de azért lehet vele keresni (a semminél jobb) :)

2010. ápr. 3. 15:45
 6/11 A kérdező kommentje:
Pff.. ez elég duván hangzik. 40°C-ban pulcsiban, több km hosszú kukoricaföld,a kausztrofóbia még elmegy mert én már régóta kausztrofóbiás vok. Am heves megyében lakom
2010. ápr. 4. 10:57
 7/11 anonim válasza:
Hát heves megyében nem valószínű hogy találsz kukoricacímerezést :S Úgyhogy böngéssz a fürgediák honlapján :S ezt tudom ajánlani :)
2010. ápr. 5. 12:27
 8/11 A kérdező kommentje:
Meggondoltam magam. nem akarok munkát
2010. ápr. 7. 14:45
 9/11 anonim ***** válasza:
miért gondoltad meg magad?
2010. ápr. 9. 15:04
 10/11 A kérdező kommentje:
Van munkám! Szórólap- és újságkihordó vagyok :)
2010. máj. 1. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!