Csak egy érettségim van. Milyen sulit végezzek el, ha munkát szeretnék vállalni Veszprémben? Ne fizikai munka legyen. Nem tudnám csinálni. Nem szeretek emberek közt lenni.23 éves fiú vagyok
Találgassunk.
Milyan olyan munka van amit végezhetsz egy OKJ-és képzéssel de nem kell vele emberek köé menned?
Feltételezemnincsen ilyen. Ugyanis olyan munkát ahol nem lépsz kapcsolatba emberekkel csak azoknak adnak akiknek valami fullos végzetsége van (vagy valakinek a valakije...)
Néz. Mi így látatlanba azt sem tudjuk, hogy milyen munkák vannak Veszprében. Nézél szét és ha találsz olyan munkát amihez csak 1-2 tanfolyamot kell elvégezned, akkor azokat járd ki és utánna meny el dolgozni.
u.i.: nem akarlak bántani (tényleg nem! és ne ved sértésnek!) de hogyan gondoltad, hogy egy éretségivel tudsz majd munkáttalálni? Miért nem mentél szakközépbe? akkor most lenne egy szakmád. Most a legjobb amit tehetsz az az ha beiratkozol egy levelező tanfolyamra (egyetem).
Végezz vagyonőri tanfolyamot, és menj el éjjeliőrnek!
(Éjjel sok helyen alig van ember, ha nappal vannak is. Pl. építkezéseken.)
Jó, a kamionos az valamennyire fizikai munka, így nem teljesen passzol.
De a legjobb az egyetem vagy az OKJ-tanfolyam, amit már le lett írva.
Korábban már dolgoztál valamit?
Ha igen akkor mit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!