Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoznál ingyen akár 1 napot is?

Dolgoznál ingyen akár 1 napot is?

Figyelt kérdés
Mármint ha egy munkáltató behív pl 20 embert azzal, hogy egy nap próbanap amire nem fizet, akkor bevállalnád? Mindenféle cipekedés, takarítás, tök ingyen?
2014. jan. 29. 14:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Jelentsd föl ezeket
2014. jan. 30. 10:00
 12/14 anonim ***** válasza:

Ez nem "korrekt"-

Próbanapra (időre) ugyanúgy kéne valamit fizetni

Teljesen ingyen- olyan nincs (elvileg)-

2014. jan. 30. 10:02
 13/14 anonim ***** válasza:

mocsok dolog, de az ilyeneket megéri szívatni.

vállald el a fizu nélküli napot, de pont arra a napra intézd el hogy legyen egy fincsi kis munkaügyi ellenőrzés. lévén h ingyen melózol, be sem vagy jelentve, tehát a munkaadót úgy megbaxxxxák hogy öröm lesz nézni :) majd leszokik az ilyen stílusról :)

sajnos fiatalon én is melóztam egy teljes hónapot ingyen, és a végén még azt is a fejemhez vágták hogy rossz munkaerő vagyok. na, akkor határoztam el hogy szerződés nélkül egy percet nem töltök el sehol.

most egy nagyon korrekt multinál dolgozom, azzal kezdték hogy papírok aláírása, a betanulási időre is normális fizu, jó munkakörülmények.

2014. febr. 1. 18:14
 14/14 anonim ***** válasza:
Nézd a másik oldalról. Ha munkaadó lennél, kifizetnél egy alkalmazottadnak 1 napot, amikor nem is csinált semmit? Ha nem, akkor alkalmazottként se dolgozz ingyen.
2014. márc. 3. 20:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!