Dolgoznál ingyen akár 1 napot is?
Figyelt kérdés
Mármint ha egy munkáltató behív pl 20 embert azzal, hogy egy nap próbanap amire nem fizet, akkor bevállalnád? Mindenféle cipekedés, takarítás, tök ingyen?2014. jan. 29. 14:50
12/14 anonim válasza:
Ez nem "korrekt"-
Próbanapra (időre) ugyanúgy kéne valamit fizetni
Teljesen ingyen- olyan nincs (elvileg)-
13/14 anonim válasza:
mocsok dolog, de az ilyeneket megéri szívatni.
vállald el a fizu nélküli napot, de pont arra a napra intézd el hogy legyen egy fincsi kis munkaügyi ellenőrzés. lévén h ingyen melózol, be sem vagy jelentve, tehát a munkaadót úgy megbaxxxxák hogy öröm lesz nézni :) majd leszokik az ilyen stílusról :)
sajnos fiatalon én is melóztam egy teljes hónapot ingyen, és a végén még azt is a fejemhez vágták hogy rossz munkaerő vagyok. na, akkor határoztam el hogy szerződés nélkül egy percet nem töltök el sehol.
most egy nagyon korrekt multinál dolgozom, azzal kezdték hogy papírok aláírása, a betanulási időre is normális fizu, jó munkakörülmények.
14/14 anonim válasza:
Nézd a másik oldalról. Ha munkaadó lennél, kifizetnél egy alkalmazottadnak 1 napot, amikor nem is csinált semmit? Ha nem, akkor alkalmazottként se dolgozz ingyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!