Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan tudnek ingyen penzt...

Hogyan tudnek ingyen penzt szerezni pokerhez?

Figyelt kérdés
A pokerstrategy.t mar elhasznaltam kb 2 eve, es amit adnak az semmire nem eleg 10$ egy 10$ os tornan 15% a konyit egy kicsit a pokerhez es madarakkal nem lehet jatszani. Olyan kene ahol tobbet adnak ingyen mondjuk teszteket kelljen kitolteni hozza stb, 888 pokeren kaptam 2$ AA allin is mentem cg,n es 62 o Nyert fullal, az ilyen 10 $ tokeket folosleges is felvenni mert ugy sem lehet jatszani vele.
2013. dec. 27. 21:40
 1/3 anonim ***** válasza:
Az ilyen poker oldalaknak az a célja hogy el szedje az emberek pénzét, nem az hogy a magadfajta olcsójánosoknak esélyt adjon hogy majd a semmiből pénzt nyerjenek.
2013. dec. 27. 21:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Ennyire nem lehetsz buta...
2013. dec. 27. 21:57
 3/3 anonim válasza:

Ha tényleg pókerezni akarsz és csak a pénz miatt, (tehát nem a játék szeretete miatt) akkor tekints rá úgy mint egy vállalkozásra. Utalj be pénzt és vedd komolyan a bankroll menedzsmentet. Vedd úgy, hogy ez egy befektetés (pénz+tanulás).

Az az idő amikor freerollokból és ingyen kezdőtőkékkel figyelemre méltó rollt lehetett össze grindelni, annak már leáldozott. Ugyan így nem lehet nyereséges játékot folytatni ABC stratégiával. Ha csak hobbiból játszol és nem akarsz pénzt befizetni akkor játssz játékpénzben.

2013. dec. 28. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!