Dolgoznál minimálbértért úgy, hogy diplomád van?
végszükség esetén persze, ha a családom megélhetése ezen múlna és semmi más lehetőségem...
majd keresnék közben jhobbat.
Én tuti nem,nem azért tanultam,szenvedtem izzadtam,hogy palimadár legyek,ráadásul nem ,,büfés-mekis" diplomát csinálok,mellette van majdnem 4 év szakmai tapasztalatom,kizárt dolog.
Miért nem mész külföldre,itthon akarsz nyomorogni,ezért kár volt tanulnod,édesapám fogatlan iszákos segédmunkása is többet keres jóval.Milyen diplomád van?
Én meg azért tanulok, hogy TÖBB mindenhez értsek(nem pedig azért, hogy 2 centivel magasabban hordhassam az orrom, és képtelenné váljak pl. fizikai munkára). Ha nincs más, persze. Nyilván marhára méltóságteljes 0 ft-ért otthon ülni, és várni a sültgalambot, de én ezidő alatt inkább melóznék, hogy legyen mit enni. Meló mellett(és nem helyett) is lehet éppen munkát keresni.
Természetesen egyik diplomásnak sem az az álma, hogy futószalag mellett pakolgasson élete hátralevő részében, de azért érdemes volna felébredni a Csipkerózsika álomból, ahol egy helyre 100-an jelentkeznek, ott kevés eséllyel pont én leszek a befutó. Majd lesz olyan is, de addig sem a tökeim vakargatom(pláne, hogy nincs is.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!