Dolgoznal mindennap?

Figyelt kérdés

Ket ev munkanelkuliseg utan az unokatesom kapott egy allas ajanlatott.

Igaz mindennap kellene 9-10 orat dolgoznia egy uzletbe nem nehez fizikai munka, inkabb csak ullni figyelnie kellene.

Napi 10000ft a fizu de o nem akarja vallalni. Szerintem lusta

2013. szept. 18. 19:31
1 2
 1/15 anonim válasza:
46%
nagyon lusta. szégyelje magát az ilyen. kap egy lehtőséget elég jó fizetést és nem vállalja?
2013. szept. 18. 19:35
 2/15 anonim ***** válasza:
69%
Igen, lusta. Ha valaki, aki tényleg akar dolgozni, és meg van szorulva, esetleg volt már éhes vagy fázott életében és választhat a munkanélküliség és a heti 7 nap munka között, az a munkát fogja választani.
2013. szept. 18. 19:36
 3/15 anonim ***** válasza:
71%
bizony lusta. Én is minden nap dolgozom sokszor 12 órázom..
2013. szept. 18. 19:36
 4/15 anonim ***** válasza:
71%

Nemhogy örülne, hogy végre talált munkát!

Főleg napi 10 ezerért!

Nem tudom, ki tartja most el, de én tovább biztos nem pénzelném. Dolgozzon egy kicsit végre!

2013. szept. 18. 19:39
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Két év munkanélküliség után, ha nincs valami nagyon kizáró ok, akkor simán mehetne, egész jól fizet...
2013. szept. 18. 19:39
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Én mennék. Heti 70ezer nekem álomfizu, pedig diplomám van!
2013. szept. 18. 19:42
 7/15 anonim ***** válasza:
56%

Lusta dög.

Én ennél többet dolgozom havi 70-ért, nagy felelősséggel, tanulás mellett.

Napi 10.000,- Ft, az havi 220.000,- Ft körül van -nettó, gondolom.

Én elsírnám magam örömömben, ha ennyit kapnék!

2013. szept. 18. 19:48
 8/15 anonim ***** válasza:

Két év munkanélküliség után biztos vállalnám. Jobb, mint a segély, és ha már felvettek, és mégsem tetszik, legalább meglévő munkahely mellett tudna más állást keresni és nem valakin aki eltartja, élősködni.

Ráadásul ha új munkahelyet keres valaki, akkor a leendő munkáltató szemében jobban hangozhat, hogy van munkája, munkatapasztalata, mint két év munkanélküliség.

2013. szept. 18. 21:20
 9/15 anonim ***** válasza:
93%
Az ő helyében lehet h elfogadnám rövid időre, amúgy semmiképpen sem. Pont azt veszik el AMIÉRT dolgozol. Az életed. Dolgoztam én is fiatal koromban két évig napi 12 órát. Két év veszett el a fiatalságomból. Ha csak nem az életem múlna rajta, nem választanám a rabszolgaságot.
2013. szept. 18. 21:44
 10/15 anonim ***** válasza:
85%
Elfogadnám, de átmenetileg, mert az nem normális, hogy valakinek pihenőnapja se legyen. De két év munkanélküliség után pár hónapig simán csinálnám. Mondjuk év végéig mindenképp, aztán meglátnám.
2013. szept. 18. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!