nagyon lusta. szégyelje magát az ilyen. kap egy lehtőséget elég jó fizetést és nem vállalja?
2013. szept. 18. 19:35
2/15 anonim válasza:
Igen, lusta. Ha valaki, aki tényleg akar dolgozni, és meg van szorulva, esetleg volt már éhes vagy fázott életében és választhat a munkanélküliség és a heti 7 nap munka között, az a munkát fogja választani.
2013. szept. 18. 19:36
3/15 anonim válasza:
bizony lusta. Én is minden nap dolgozom sokszor 12 órázom..
2013. szept. 18. 19:36
4/15 anonim válasza:
Nemhogy örülne, hogy végre talált munkát!
Főleg napi 10 ezerért!
Nem tudom, ki tartja most el, de én tovább biztos nem pénzelném. Dolgozzon egy kicsit végre!
2013. szept. 18. 19:39
5/15 anonim válasza:
Két év munkanélküliség után, ha nincs valami nagyon kizáró ok, akkor simán mehetne, egész jól fizet...
2013. szept. 18. 19:39
6/15 anonim válasza:
Én mennék. Heti 70ezer nekem álomfizu, pedig diplomám van!
2013. szept. 18. 19:42
7/15 anonim válasza:
Lusta dög.
Én ennél többet dolgozom havi 70-ért, nagy felelősséggel, tanulás mellett.
Napi 10.000,- Ft, az havi 220.000,- Ft körül van -nettó, gondolom.
Én elsírnám magam örömömben, ha ennyit kapnék!
2013. szept. 18. 19:48
8/15 anonim válasza:
Két év munkanélküliség után biztos vállalnám. Jobb, mint a segély, és ha már felvettek, és mégsem tetszik, legalább meglévő munkahely mellett tudna más állást keresni és nem valakin aki eltartja, élősködni.
Ráadásul ha új munkahelyet keres valaki, akkor a leendő munkáltató szemében jobban hangozhat, hogy van munkája, munkatapasztalata, mint két év munkanélküliség.
2013. szept. 18. 21:20
9/15 anonim válasza:
Az ő helyében lehet h elfogadnám rövid időre, amúgy semmiképpen sem. Pont azt veszik el AMIÉRT dolgozol. Az életed. Dolgoztam én is fiatal koromban két évig napi 12 órát. Két év veszett el a fiatalságomból. Ha csak nem az életem múlna rajta, nem választanám a rabszolgaságot.
2013. szept. 18. 21:44
10/15 anonim válasza:
Elfogadnám, de átmenetileg, mert az nem normális, hogy valakinek pihenőnapja se legyen. De két év munkanélküliség után pár hónapig simán csinálnám. Mondjuk év végéig mindenképp, aztán meglátnám.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!