Dolgoznal mindennap?

Figyelt kérdés

Ket ev munkanelkuliseg utan az unokatesom kapott egy allas ajanlatott.

Igaz mindennap kellene 9-10 orat dolgoznia egy uzletbe nem nehez fizikai munka, inkabb csak ullni figyelnie kellene.

Napi 10000ft a fizu de o nem akarja vallalni. Szerintem lusta

2013. szept. 18. 19:31
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nem.

Az nem élet... a hétvége az kell.

2013. szept. 18. 23:18
 12/15 anonim ***** válasza:
ha epp nincs munkam mindenkeppen, de nem hagynam abba az allaskeresest. Ilyen helyen hosszutavon teljesen kieg az ember.
2013. szept. 18. 23:55
 13/15 anonim ***** válasza:

Én is minden nap dolgozom, és semmi bajom nincs tőle. Ez nem azt jelenti, hogy néha nem fér bele pár óra sport, szórakozás, barátok...csak azt, hogy igenis minden napodat percre pontosan be kell osztani.

Ha szereted a munkádat, ez nem nagy áldozat. Pláne ha magának keresi a pénzt az ember (vállalkozó vagyok).

2013. szept. 19. 09:27
 14/15 anonim ***** válasza:
Az nem élet, jah. De az sem, ha kikötik a villanyt és nincs mit enni. Ha valaki eltartja, akkor érthető, hogy válogatós, mert nem szorul a gatyája, de ha neki kellene eltartania még egy-két gyereket, a nyelvét varratná a seggéhez annak, aki havi 200 feletti fizut adna neki a munkanélküliség helyett. SZóval szerintem minden relatív. Én vállalnám.
2013. szept. 19. 10:08
 15/15 A kérdező kommentje:

az edesanyja tamogatja, vagyis az keves hogy tamogatja ...

eltartja es fizeti az autoja torleszto reszletett havi 40000ft. Anyukaja hetvegere bevallalt egy munkat, ( tojasokat arul egy piacon reggel 5-tol kora delutanig).

Amugy ez a napi 10ezer mar az amit kezhez kap.

Most nem beszelunk mert elmondtam hogy szerintem egy lusta eloskodo. De jo hogy mas is igy gondolja, akkor nem bennem van a hiba.

2013. szept. 20. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!