Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ki hány hónapig, évig volt...

Ki hány hónapig, évig volt munkanélküli? Hogyan bírtátok? Mások támogattak, vagy csak téged hibáztattak, hogy még nem találtál semmit?

Figyelt kérdés
Egyébként én pályakezdő vagyok, júniusban lesz 1 éve, hogy semmi.
2014. jan. 29. 12:08
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg tönkre tudja tenni a kapcsolatot ez az egész munkanélküliség, de nem csak a párkapcsolatot. Én lassan 1 éve lakom a párommal,másik városba költöztünk(Miskolcról Debrecenbe)neki van munkája, már eleve azért jöttünk ide, persze én csak a vizsgák után.Én meg ingyenélőnek érzem magam, semmi maszekot vállalni nem tudok, az elvált szüleim egyik fele támogat 20 ezer ft-al, de ebből is csak a vita van és a viszálykodás, mert a szülő másik fele semmit sem ad és háborúznak. Mintha mindenki éreztetné, hogy kolonc vagyok a nyakán.
2014. jan. 30. 09:12
 12/16 A kérdező kommentje:
Amúgy nekem érettségim és banki szakügyintéző végzettségem van, ez OKJ-s.
2014. jan. 30. 09:20
 13/16 anonim ***** válasza:
Miért lett mindenki válasza leszavazva?
2014. jan. 30. 12:01
 14/16 anonim válasza:
Bizony Rettenetes! Közel 20 évig voltam az építő iparban, szintén vállalkozó. A válságban még tartottuk magunkat 4 évig. Most semmire nem vagyok jogosult. Bosszantó, hogy az ember nagyon sok pénzt kifizetett adókra és ha bajba kerül nincs megoldás.57 éves vagyok, nyugdíj még messze,a munkaerőpiactól már messze.
2014. febr. 3. 10:47
 15/16 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz! Főleg ha nem áll az ember mögött egy segítőkész család. Nem is csak anyagilag, de inkább érzelmileg támogatnák az embert. Látom sokaknak rossz a helyzete, remélem mindenkinek jobbra fordul hamarosan a helyzete!
2014. febr. 4. 08:26
 16/16 anonim válasza:

"Nagyon nehéz! Főleg ha nem áll az ember mögött egy segítőkész család. Nem is csak anyagilag, de inkább érzelmileg támogatnák az embert."

Így van. A hibáztatás, a vádaskodás, a szemétkedés megy a mi családunkban. Undorodom tőle, hogy kapcsolat-megszakítással kell fenyegetőzzek, hogy érzelmileg nekem jobb legyen, mert kibírhatatlanok. Nem tudok mást kitalálni, mert engem tesznek lelkileg teljesen tönkre.

2014. febr. 5. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!