Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Van-e értelme megint tanulni?

Van-e értelme megint tanulni?

Figyelt kérdés
Munkanélküli lettem kicsit több mint 1 éve. Elmentem saját költségen tanulni (mert a munkaügyi nem segített). Elvégeztem 1 szakmát. De azóta sem tudtam elhelyezkedni. Most azon gondolkozok, hogy vajon mik lehetnek még a lehetőségeim, van-e esetleg értelme újra vissza ülni az iskolapadba. Mit gondoltok? Személyes tapasztalata esetleg van valakinek ebben?

2014. jan. 22. 10:41
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mik az eddig elvégzett szakmáid/egyéb ismereteid (pl. nyelv), és mire gondoltál most?

Nem össze-vissza kellene kapkodni, hanem tudatosan egy irányba haladni, és ott, abban mélyíteni a tudásodat, idegen nyelvekkel bővíteni, plusz, ha van rá lehetőség, akár ingyenmunkával - egy ideig persze, nem évekig -, de tapasztalatot szerezni az adott területen, mert anélkül sajnos szinte lehetetlen elhelyezkedni...

2014. jan. 22. 11:04
 2/5 anonim ***** válasza:
42%

nincs.

itthon olyan színvonaltalan az oktatás hogy a megszerzett papírok semmit nem érnek. maximum nyelvet éri meg tanulni abbólis inkább oroszt kínait stb-t mert pl egy angol német nyelvtudás sem ér már semmit ha csak nem akarsz külföldre menni.

2014. jan. 22. 11:09
 3/5 A kérdező kommentje:
Bérszámfejtő vagyok. A Munkaügyibe nem tudtak mondani semmit, pedig már mindenkit felhívtam aki csak szóba jöhetett. Mindenki csak hümmögött. Komolyan nem értem. Vajon mások nem teszik fel nekik ugyanezeket a kérdéseket? Azt mondták az idei évre még nincs meg a képzési lista és azt se tudják mikor lesz meg vagy hogy én jogosult leszek-e rá egyáltalán.
2014. jan. 22. 11:23
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
melyik régióban élsz? én is bérszámfejtő vagyok alig pár éves tapasztalattal, de itt Budapesten szerintem 1 hónap alatt tudnék váltani ha szükség lenne rá. ha vidéki vagy,akkor érdemesebb lenne a költözésen is gondolkodni,ha nagyon muszáj
2014. jan. 22. 20:29
 5/5 tarsasházi tulajdono válasza:
Egy megfontolt kitűzött, jól átgondolt cél érdekében végzett tanulás, nagyon fontos. Csak azzal biztosíthatod a jövődet. A tudás az egyetlen amit soha nem vehetnek el tőled.
2014. febr. 5. 21:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!