Van-e értelme annak, hogy így is dolgozzon a feleség?
A házsaságnak jót tesz ha mindketten dolgoznak.
Mi pont fordítva vagyunk a nő keres 570K nettót anyagilag nem volt gond mikor nem dolgoztam (2 év) akkor jóval többet veszekedtünk.
Most én is dolgozom 170 nettót keresek Nincs a pénze szükség de jobb lett a házasságunk.
Ez sok mindentől függ. Szereti azért a munkát? A férfi mennyire tekinti közösnek a vagyont? Vannak-e gyerekek? A nő mennyire viseli jól az egyedüllétet?
ÉN 5 évig voltam itthon a 2 gyerekkel GYED-en, egymás után születtek. Az 5 évben már majdnem megőrültem, azt mondtam én már bármit elvállalnék, csak hadd menjek dolgozni. Ingerült voltam, és depressziós. Amióta visszamentem dolgozni, az egész család boldogabb.
Ha meg ennyit keres a férfi, akkor fogadjanak takarítónőt.
Azt mondjuk nem értem meg, ha valaki az 1 éves gyerek mellől visszamegy dolgozni, ha anyagilag nem szorulnak rá, mert ilyet is ismertem sokat.
Én imádom a családom, a gyerekeim, imádom a munkám még ha néha stresszes is - amit utálok, az a lakás takarítása. Ha a férj ennyit keres, akkor vegyen fel takarítónőt.
Amúgy meg nem árt, ha a nő nem esik ki a szakmájából, mert a gyerekek előbb-utóbb kirepülnek. Nekem már a 3,5 éves "lyukat" sem annyira csípik a munkaadók, egy 10+ éves után már nem fognak utána kapkodni.
A férjjel is történhet bármi, ami után az asszony rá lenne utalva, hogy családfenntartóvá lépjen elő.
Na és még egy: sokunknak kell a felnőtt társaság, egyszerűen nem elégít ki a gyurmakukacok gyúrása és a portörlés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!