S. O. S.! Mit kell ilyenkor tenni? HELP!
Pályakezdő vagyok, megpályáztam egy munkát, ahol korábban diákmunkán voltam. Az interjút követő napon felhívtak, hogy fel vagyok véve és menjek be újból a céghez. Bementem és azt mondták, hogy minél hamarabb intézzem el a Munkanélküli Hivatalból való kilépést és az Erkölcsi bizonyítvány igénylést. El is kezdtem már aznap, örültem, hogy végre lesz állásom.
Erre 2 napra rá hívtak, hogy létszám stop van és egyelőre nem kellek, valamint a saját érdekembe ne lépjek ki a Hivatalból. Szerencsére nem léptem ki! De az Erkölcsi bizonyítványt megigényeltem és ma kézhez is vettem. Az apró betűs részen viszont az áll, hogy 30 napon belül a keresetlevelet el kell postáznom a Bizonyítványt kibocsátó szervnek.
Most mit tegyek? Nektek nem furcsa egy kicsit ez a helyzet? Más is járt már hasonló helyzetben?
Érdekes módon a mai napig fenn van a neten a hirdetés változatlanul! :-(
Előre is köszönöm a segítséget!
Mi a kérdés?
Keresetlevelet akkor kell postáznod, ha a közigazgatási határozat tartalmával nem értesz egyet és megtámadod.
Előfordul h a munkáltató sajnos visszalép a szerződéstől. Gyakori, hogy hosszas (több hónapos) kiválasztási folyamat végén, már amikor csak aláírásra várna a munkaszerződés, közlik, hogy még sincs szükség erre a pozícióra.
Még mindig jobb, mintha a próbaidő alatt közölték volna, hogy nem alkalmaznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!