Diákmunkázom egy hónapja. Nem kaptam fizetést, a válaszok alapján lehet, hogy kapok, lehet hogy nem. Ilyenkor mit kell tenni?
Figyelt kérdés
Elvesztettem a személyimet, és amíg az új készül, útlevéllel igazoltam magam. Az irodában ezt nem voltak hajlandóak elfogadni,(bár eddig minden más helyen igen) kapom hetente a köremailt, hogy jajj neked, nem kapsz fizetést ha nem hozol személyit. A készíttetést igazoló dokumentumot bevittem nekik, hogy lássák, nem poénból nem vittem be. Ott a csaj azt mondta, ne aggódjak, az csak rendszer automata üzenet, úgyis megkapom. A mellékelt ábra nem ezt mutatja. Munkatársam már megkapta, nekem kopasz a számlám. Mi van ilyenkor?2012. ápr. 10. 07:20
1/4 anonim válasza:
El kéne fogadniuk az útlevelet, hivatalosan helyettesíthető vele a személyi. Menj be gyakran és kérdezz rá, hogy utalták-e már.
2/4 A kérdező kommentje:
nem tehetem meg, hogy hetekig várjak, kiraknak az albérletből! vagy fizetnek, vagy marha gyorsan tovább kell álljak... nagyon ideges vagyok...
2012. ápr. 10. 08:06
4/4 anonim válasza:
Mi az, hogy nem fizetnek? 10-ig kötelesek utalni a fizetésed. Az útlevél hivatalos, arcképes, személyazonosságot igazoló dokumentum, kötelesek elfogadni.
Mindenképpen járj a nyakukra, mert olyan nincs, hogy nem fizetnek! Hol és mit dolgozol? Jelenlétit kell kitöltened?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!