Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Behívtak a BOSCH-hoz interjúra...

Behívtak a BOSCH-hoz interjúra mérnökgyakornoknak, milyen kérdések lesznek?

Figyelt kérdés
Minőségirányítási pozicíót jelöltem meg mérnökgyakornokként. Mehetek interjúra. Inkább szigorúbb vagy inkább lazább jellegű lesz az egész? Milyen kérdések lesznek? Nagyon félnem kell az interjútól?

2014. jan. 6. 09:29
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
91%

ÉN csak nálunk tudom milyen,hasonló tesztet töltenek ki a gyakornokok is mint a teljes állásosok.

De havi 50 az kamu szerintem nálunk ha nem heti 40-ben vagy akkor is lazán van 70.000Ft,szintén multi cég,neveket inkább nem írok.

Ne félj ez a lényeg ne dadogj,ne halkuljon el a hangod,mély erős hangon beszélj,legyél határozott vagy legalábbis mutasd.

Arra gondoltál már,hogy esetleg a Németországi Boschba mennél intern-nek?Nem lenne rá lehetőség?

2014. jan. 6. 23:03
 22/29 anonim ***** válasza:
33%
Nincs 70 ezer én nagyobb multinál voltam gyakornok mint a Bosch heti 40 órában és 45 ezret kaptam
2014. jan. 6. 23:26
 23/29 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Örülök a válaszoknak, nagyon köszönöm őket :) Németországban lakok, így nem lesz nehéz a kikerülés. A diplomám egy magyar egyetemen csinálom, de hamarosan végzek :)
2014. jan. 7. 01:03
 24/29 A kérdező kommentje:
#21. Stuttgartba fogok :)
2014. jan. 7. 01:07
 25/29 anonim ***** válasza:
A Bosch-ban (Hatvanban) 600ft-os órabérrel alkalmaznak gyakornokokat. Ezt egy HR-es csaj mondta, aki ott dolgozik, mikor kérdeztem. (De az is lehet, hogy úgy mondta, hogy körülbelül napi 5 ezer forintra jön ki). Gondolom a bruttót értette ez alatt, számolja ki mindenki, hogy mennyi az annyi
2014. jan. 7. 09:38
 26/29 A kérdező kommentje:
Tenyleg nem erdekelnek az anyagiak, egyaltalan nem is szerepelt a kerdesben.
2014. jan. 8. 09:15
 27/29 maryjane89 válasza:
Sziasztok!Bocsi, h ehhez a kérdéshez szúrom be az enyémet Engem osztályvezetői asszisztens interjúra hívtak be. A véleményeket én is hallottam az ottani dolgozóktól. Van akinek első kézből lenne infója esetleg ehhez a munkakörhöz és az ottani irodai munkakörülményekhez?:) Köszi
2014. febr. 3. 14:54
 28/29 anonim válasza:
Szia végül mi lett a dologból? Én is érdeklődnék iránta esetleg megosztanád a tapasztalatodat itt vagy privátba?
2016. febr. 26. 00:58
 29/29 anonim ***** válasza:
35%-os, kamu az a 45e, egy ismerősöm nemrég kezdett náluk gyakornokként, heti 40 óráért kap kb 90 ezret kézhez, plusz tizen akárhány ezer ft kajajegy
2016. okt. 13. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!