Behívtak a BOSCH-hoz interjúra mérnökgyakornoknak, milyen kérdések lesznek?
Már ne is haragudj utolsó kommentelő, a családom teljesen tönkrement, más lehetőség nincs. Mit gondolsz, nekünk kényelmes, hogy egy diplomás, volt irodavezetőnek most szobalányként kell gürizni, mert Magyarországon kevesebbet keresett, mint most szobalányként Németben? Siralmas. Az embernek élni kell, nem pedig a szart lapátolni mások után. Ha ennyire zavar, hogy mások megelégelik 30 év után, hogy nem tudnak egyről a 2re lépni, (mert hiába dolgozik, hiába tanult, otthon csak a fejesek élnek meg, az egyszerű közember nem!), és máshol próbál boldogulni, akkor gyere te is, az országhatárok MÉG nyitva állnak. Szívesen segítünk, akármelyik kinti magyar és akármelyik német. Ha meg csak beszólni tudsz, mert ugye te se tudsz mit tenni szép kis hazánkban, akkor inkább hagyd azokat, akik megpróbálják a saját életüket kicsit jobbá tenni. Tudtad, hogy itt Németben 2015-től bevezetik az 1200 eurós minimálbért, ami havonta kb 360ezer forint? Mi az a mi 47ezrünkhöz képest??? Nem ismered a hátteret, nem ismered az indítékot, ami miatt így döntöttünk CSALÁDOSTÓL! Úgyhogy ha megkérhetlek, ne szajkózd nekem ezt a hülyeséget. Ha szeretnéd, privátban mesélek az itteni életről, nem könnyű egy másik országban újrakezdeni mindent, bútorok, lakás, kocsi, és miegyéb nélkül. De Sokkal több a lehetőség arra, hogy teljes életet élhessünk!
Innentől pedig csak a kérdésre szeretnék választ kapni! Nem érdekel se politika, se pedig anyagiak!
A kérdésre is megkaptad már a választ. A gyakornoki állás a Bosch-ban annyit jelent majd, hogy havi 50 alatti bérezésért kell majd azokat a feladatokat elvégezni, amelyekkel egyetlen momentán ott dolgozó mérnöknek sem akarják rabolni az idejét, elvonva a munkától. A minimum 6 hónap meg kb. kötelező mindenhol, a Bosch-nál pl. tudom, hogy az.
Tényleg csak arra jó, hogy beleírhasd az önéletrajzba, hogy láttál már testközelből műszaki céget. Másra nem nagyon.
"Nagyon tetszenek ezek a magabiztos válaszok "majd keresel 45 ezret, stb." gondolom az ilyenek a Boschról azt gondolják hogy valami holland csokoládémárka. Nem fognak túlfizetni, de számíthatsz olyan 100-110e nettó fizetésre."
Ember értelmezd már a kérdést!!! Hol keresnek a Boschban a gyakornokok netto 100-110e forintot Magyarországon?
Akkor elárulom neked hogy én 76vet dolgoztam itthon mire kikerültem Stuttgartba...
Szóval ha azt gondolod hogy félév után slussz Germany...akkor én holnap reggelig mosolyogni fogok.
Nem kell félni az interjútól...mert általában a ranglétra alján lévő munkatárs csinálja. Akkor kéne aggódnod ha osztályvezető vagy komolyabb ember interjúztatna.
# 14 Nem is azt mondtam, hogy, te :)
Más idióták, akiknek fingjuk sincs arról, hogy működik ez a dolog, és az emiatt érzett kisebbségi komplexusukat egy lepontozásban fejezik ki.
# 15
Mélyen 50 alatt kapnak kézhez, már többen is leírtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!