Valaki sürgősen tudna mondani valamit a prohuman munkaközvetítő cégről? Reggel megyek be interjúra!
Én egy leányvállalata által dolgozom, a profield munkaközvetítőnél.
Negatívum amit a mostani munkahelyről fel tudok sorolni a pl. szemét mód 3havonta kifizetett túlóra, a fizetés folyton furán jön ki, volt már, hogy egy ismerőst megkértem aki bérszámfejtő, hogy az egyik havit nézze már át és egy perc után rávágta, hogy ez így nagyon nem jó, valamint nálunk pl. a minimálbért kapjuk és annak az összegéből ők fognak és levágnak 16ezret amit 8ezer erzsébet utalványban és 8ezret szép kártyán kapunk, bár sajnos elvileg ez utóbbi törvényes és nem csak profield(prohuman) féle dolog.
Ezek persze változhatnak, nem feltétlen leszel te is ilyen helyzetben, mert volt munkatárs aki mesélte, hogy dolgozott ő már máshol is azonos közvetítő cégtől.
Lényeg, hogy hajlanak a munkás kizsigerelésére, bár gondolom kell ehhez magának a munkáltatónak (úgy értem ahol dolgoztatnak), a kedvessége is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!