Mit rontok el az állásinterjúkon?
Tobb helyen is szoktam segiteni (hat remelem, hogy segitek :)) allasinterju ugyben. Jo par kerdeshez beirtam, hogy oriasmulti HR-manager ismerosom van.
Tole kaptam tippeket en is az interjukra a sajat allaskeresesemhez.
Na. Az a baj, hogy nem erted az interju lenyeget. Azt mondtak, hogy pesszmista vagy. Szerinted nem? Akkor reagaljal ra ugy! Ez egy jatek a reszerol, hogy hogy reagalsz egy tobbe-kevesbe negativ tulajdonsagra. Ha latja rajtad, hogy egy ici-picit is elbizonytalanodsz, akkor rogton levagja, hogy nem ismered magad. Itt kezdodik a lancreakcio. Ha nem ismered magad, akkor honnan tudod, hogy kepes vagy-e a melot elvegezni??
Ezek nekem is nagyon idiotan hangzanak, de az interjuztatok jatszanak a jelentkezok idegeivel.
kihasznaljak, hogy izgulsz, ami termeszetes, ezzel semmi baj. Aztan jon az egeszre az, hogy megprobalnak terelni erzelmileg.
Figyelj, egy interjumon a holgy folyton azt hajtogatta, hogy en nem keszultem fel a poziciobol. Tenyleg voltak hianyossagok, de azert ez tulzas volt. O is tudta. Azert csinalta, hogy teszteljen, hogy mennyire birom az egeszet. Nagyon leizzasztott, es fel sem vettek.
Az allasinterju a legnagyobb szineszkedes mindket fel reszerol. Elj a lehetoseggel, es add el magad. Legy hatarozott, es kerdezz vissza a hasonlo szituaciokban.
Valaki itt elottem egesz otletes valaszt irt: ok pesszimista vagyok, de ez mibol latszik?? -- rogton latja rajtad a reakciokeszseget es hogy kiallsz magadert. Sajat magadat meg ismerni kell.
Bocs a hosszusagert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!