Mit rontok el? Vagy hol rontom el?
eurpopass önéletrajz felejtős! az egyik legrosszabb választás. Magyarországon, a webes fejlesztésben munka leginkább Budapesten van, máshol nem nagyon. 20 jelentkezés az semmi, van aki naponta elküld ennyit. Mellesleg pályakezdő vagy, ezért nem kellesz sehova sem, jelenleg a tapasztalt embereket keresnek.
2013. aug. 9. 10:00
2/14 A kérdező kommentje:
Jó, és hol szerezzek tapasztalatot, ha fel sem vesznek sehova?! :DDDDD Ezen komolyan órákat tudok röhögni.
A tanulás mellett kellett volna, vagy most, akár ingyen is.
Én is egyetem mellett dolgoztam a leendő szakterületemen is. Sokszor ingyen, többször mint pénzért. Azért, hogy mire végzek, legyen tapasztalatom bármi áron, mert ilyen nagy súllyal esik a latba.
2013. aug. 9. 11:13
4/14 A kérdező kommentje:
Szakmai gyakorlaton voltam. Sajnos anyagi helyzet miatt nem tehetem meg, hogy "ingyen" dolgozzak. Nekem nem lenne kifizetődő, hogy még utazgassak is, magamnak fizessem az utazást, meg még ingyen is dolgozzak. Helyben semmi lehetőség nincs.
Üdv hazánkban és jó reggelt! Diplomás barátaim 2 felsőfokú aktív nyelvtudással nem tudnak elhelyezkedni, tökéletes Cv-vel, tapasztalattal.Ha nincs protekciód ( vagy vmi baromi nagy szerencséd), akkor nem is fogsz választ kapni a pályázataidra.
2013. aug. 9. 12:09
6/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nem most "ébredtem fel". Előtte is tudtam, hogy az országban vagy NEM fogok, vagy csak k.rv. nehezen elhelyezkedni. Aztán csodálkoznak, hogy mennek ki (már persze aki megteheti...) külfödre dolgozni. Vajon miért? Mire maradjak itthon? Van egy programozói végzettségem, aztán majd mehetek kapálni. Esküszöm, hogy itthon NEM éri meg tanulni. Nem hiába mennek az emberek katonának. Lehet, hogy lóf*s*t sem keresel, de legalább van biztos jövedelmed, és állásod.
7/14 A kérdező kommentje:
Nem mellesleg, mire odakerülök, hogy TALÁN felvennének valahová, már azt is elfelejtem amit tanultam. MÉG ANNYI gyakorlatom sem lesz. Röhej az egész.
Június óta csak 20 helyre küldted el? Az nagyon kevés, én mikor munkát kerestem hetente többet küldtem el ennél.
Tessék jobban ráfeküdni a dologra, nézegesd a pályakezdő lehetőségeket. Start kártyát már nem tudsz kiváltani, mert az idén januártól megszűnt, mivel a "munkahelyvédelmi akcióterv" lépett életbe. Az europass önéletrajz se valami jó választás. Írj egy normálisat, normális fényképpel, motivációs levéllel és küldözgesd aktívabban, ne azt várd, hogy 1-2 helyre beküldöd aztán majd egyből be is hívnak. Sajnos nem így működik.
2013. aug. 9. 14:06
Ajánld fel, hogy gyakornokként dolgoznál, csak a költségeidet térítsék, vagy jelképes összeget kérsz fizetésként. Szerintem rögtön kapnának utánad, majd később véglegesíthetnek - ha nem, legalább lesz tapasztalatod.
2013. aug. 9. 14:59
Azért egy OKJ-gyorstalpalót én nem neveznék programozói végzettségnek...:D
2013. aug. 9. 15:57
Kapcsolódó kérdések: