Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit rontok el? Vagy hol...

Mit rontok el? Vagy hol rontom el?

Figyelt kérdés
Nem rég végeztem felsőfokú okj-s képzéssel. Web-Programozói képzés volt. Ez mellé természetesen van a középfokú érettségi, beszélek angolul erős középszinten. Vannak referencia oldalaim is. Elküldtem már vagy MINIMUM 20 helyre, ebből 2 már jelezte hogy: "Bocs barátom, de nem téged választottunk." , a maradék meg semmit nem jelzett még. Júniusban végeztem, azóta semmi. Ki akarom váltani a munkaügyiben a START kártyát is. Próbálkoztam már az EuroPass önéletrajz formával is, de semmi. Pénzem meg nincs arra hogy kimenjek külföldre, szóval az ilyen válaszokat inkább hagyjuk. (Szívesen kimennék, ha lenne miből.)
2013. aug. 9. 09:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Amerikai típusú Cv-t írj. Most nyár van, pangás, ősszel talán beindul valami.2 hónap az még semmi, van, aki 2 évig is keres. Én nem értek a programozáshoz, de a cég, ahol 1 haverom dolgozik, ott BME-n végzett villamosmérnökök és ELTE-n végzett programozó-matematikusok programoznak. Ha olyan helyre jelentkezel, mint az, akkor OKJ vagy egyéb végzettség rögtön kuka.
2013. aug. 9. 17:50
 12/14 A kérdező kommentje:

10-es akkor mit írjak? Mi vagyok? Hentes? ... gyorstalpaló... lol.

Nem csak 20 helyre küldtem el, azt írtam MINIMUM, már azt sem tudom hány helyre küldtem, vagy 60-70 tuti van már.

2013. aug. 9. 18:46
 13/14 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam, én WEB programozó vagyok, nem windows meg egyéb alkalmazás fejlesztő. Nem mindegy. Az én szakterületem a PHP, HTML, Java, és az adatbázis: MySQL. Meg a dizájn része: CSS3 stb. Nem C++, meg C#.
2013. aug. 9. 18:49
 14/14 anonim ***** válasza:
Követelményekbe nem mindig írják bele, de programozói munkáknál mindig a nyelvtudás alapján van első szűrés. Akinek nincs legalább felsőfokú angol nyelvvizsgája azzal szóba se állnak. 20 helyre jelentkezés kevés, én több százra jelentkeztem mire fölvettek.
2013. aug. 9. 22:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!