Mit rontok el az állásinterjúkon?
Ha egy év alatt csak 10 interjún voltál nem keresed eléggé a munkát, nekem már harmadik héten volt ennyi. Kb 30 interjún voltam mire szereztem annyi rutint hogy elég meggyőző tudjak lenni.
10 perc alatt ha nem tudod előadni hogy miért te vagy a megfelelő jelölt akkor mást fognak fölvenni.
Én sem Budapesten élek de ha például nehézipari mérnökként ott keresel munkát ahol 200 kilométeres körzetben nincs üzem akkor ugye érted mi a gond.
Ha interjún is hasonló a stílusod már meg is van miért nem vesznek föl.
Rohadtul nem lényegtelen, lévén feltételezni merem, hogy valami nevetséges kamuszakot (kommédia, művelődésszervezés, szabadbölcsész, stb...) végeztél. Na azzal ne csodálkozz, ha az alföldön (vagy bárhol máshol) nehézkes a munkakeresés...
Vagy ha valami értelmes dolgot végeztél lehet rossz helyen keresgélsz. De hát ha nem kell segítség akkor nem kell. Csak tudnám akkor mégis, milyen választ vársz a kérdésedre?
HA kamuszakot végeztem volna, eleve be sem hívnának.
Csak hát itt mindig az az első, hogy mit végzett a kérdező. Ha nem villamosmérnök, akkor már szart se ér a papírja.
Azért ez nem igaz, sok száz hasznos és életképes szak van. De aki el sem meri árulni, hogy mit végzett az az esetek 99%-ában nem életképeset végzett....
De én már helyből nem értem az "itt az alföldön" kezdetű kifogást. A mobilitás a 21. században annyira alap, mint a mobiltelefon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!