Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » állásinterjú után lehet...

állásinterjú után lehet érdeklődni az adott cégnél, hogy mi a helyzet?

Figyelt kérdés
20 napja voltam állásinterjún, akkor azt mondták mindenkinek 1 hét múlva mindenképp értesitenek akkor is ha sikerült akkor is ha nem. még nem kaptam semilyen értesitést, de a cég a munkakört azóta újbol hirdeti
2013. dec. 23. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
91%
Ez olyan szöveg mint a pasiknál a majd hívlak című. Aztán vagy hív vagy az életbe nem hallasz róla többet.Magyarul kamu szöveg.Szerintem ha eddig nem válaszoltak felejtős.
2013. dec. 23. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Nem kellesz, csak féltek, hogy meg fognak bántani, ezért nem mertek írni.
2013. dec. 23. 17:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem azért egy telefont megér az ügy, ha tetszett. Nekem is volt olyan, hogy 10 napon belül ígértek választ, aztán 1 hónap múlva hívtak, hogy kezdhetnék. Csak addigra már volt más.
2013. dec. 23. 23:06
 4/7 anonim ***** válasza:
91%

"Nem kellesz, csak féltek, hogy meg fognak bántani, ezért nem mertek írni."

Ház ez meg milyen hozzáállás? Azzal nem bántanak meg, hogy basznak válaszolni? Nem egy kiba$zott randi ez, hogy megbántásról legyen szó. Az ember kenyere múlik ezen, nem a pici szívének a fájdalma.

2013. dec. 24. 14:12
 5/7 anonim ***** válasza:
76%
Egyébként azért borultam ki, mert ugyanebben a cipőben járok. 2 hete ígérték, hogy 1 hét múlva mindenképp szólnak. 3 ember közül kellene választaniuk. Nem hiszem el, hogy 2 e-mailt nem tudnak kiküldeni a helyzetről.
2013. dec. 24. 14:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Lehet senkit nem találtak alkalmasnak
2013. dec. 25. 02:12
 7/7 pbiker ***** válasza:

Sose tudni. Nekem eddig szinte mindenhol tenyleg visszajeleztek, interju utan. Az mar egy fok. Ott mar van ertelme foglalkozni a jelentkezovel.

Itt nincs jo tanacs. Lehet egy munkaado orulne ha hivnad, amert latja, hogy tenyleg erdekel a dolog, lehet egy masik elkuldene a francba.

Ha ujra latod a hirdetest, akkor lehet tenyleg meg varnak jelentkezeseket.

Egyebkent egy HR-esnek iszonyatos sok munkaja van. Sokan azt hiszik, hogy egy emailt nem bir megirni...

Elokesziti a pozicio meghirdeteset, valogat a ceg minden poziciojara beerkezo tobb 100\1000 CV kozul, ertesiti az kivalasztottakat, megszervezi az interjusorozatokat, lebonyolitja azokat, kiertekel, ertesiti a tovabbjutokat, aztan kezdodik elolrol. -- es ez csak egy pozicio, ki tudja hanyat hirdetnek...

Aztan a meglevo allomany karbantartasa:

- performance management

- training-ek szervezese

- quality management

stb

stb

Ismerosom egy neves multi pesti irodahazaban HR manager. Sokmindent elmondott a szakmarol, es hogy miket csinalnak.

Legyel egy kis turelemmel, szerintem visszairnak ha igertek.

2013. dec. 27. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!