Állásinterjún ti elmondanátok a munkáltatónak ezt?
Tehát regisztrált munkanélküli és pályakezdő voltam, egy hónapig dolgoztam egy cégnél,mert nem bírtam tovább a légkört. Most ismét munkát keresek, a munkaügyön mondták,hogy továbbra is pályakezdőnek minősülök. Tehát így jogosult vagyok Start kártya kiváltására??
Szóval lesz pár nap múlva egy állásinterjúm, de nem tudom,hogy ez mennyire lenne jó ötlet,ha megemlíteném,hogy egy hónap után otthagytam a munkahelyet. Viszont,ha felvesznek a tb kiskönyvbe benne lesz,hogy mitől meddig volt munkaviszonyom az előző helyen,tehát akkor úgyis kiderülne.
Hogy lehetne az egy hónapos munkát úgy elmondani,hogy ne legyen annyira negatív,hogy felmondtam?
Esetleg mondhatnám,hogy nagyon stresszes volt a munka, sok munkájuk volt, mindenki ideges volt ez miatt így engem sem tudtak úgy betanítani, ezért nem tudtam a munkámat kellően elvégezni,mert mindíg volt amit meg kellett kérdeznem, amit nem mondtak korábban, viszont olyan elfoglaltak voltak,hogy rám sem volt idejük nagyon. Ez jó lenne??
Soha nem kell és nem is szabad szidni az előző céget, ahol dolgoztál.
Ha erre irányuló kérdést tesznek fel akkor diplomatikusan hárítani kell, hogy "nem illett a munkahely a hosszútávú elképzeléseidbe annyira, mint ez, amire jelentkezel" vagy " a munkakörülmények nem olyanok voltak, mint amire számíthattam".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!