Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi van akkor, ha határozott...

Mi van akkor, ha határozott idejű szerződés alatt én mondok fel?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyok itt, még egy hónapot aláírtam neki, de már bánom. Folyamatosan ígérgették, hogy lesz majd másik állás, meg majd meghosszabbítják, hát ennyivel hosszabbították meg. A konkrét munkahelyi vezetőm már egy ideje mondta, hogy keressünk állást, mert itt már semmi nem lesz. De a HR-es meg most azt mondta, hogy nekem is be kell ezt tartanom, nem fognak elengedni.

Sajnos egy ideje már keresek állást, és semmi nincs itt. De ha valahogy mégis 1-2 hónap múlva találok valamit? Mi az, hogy nem fog elengedni? Hogy tud visszatartani?

Mit tud velem csinálni?

Ha nem írja alá a közös megegyezést, azért én egyoldalúan felmondhatok, nem? Ennek milyen következményei lehetnek?

2013. dec. 14. 12:41
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

vagy a kérdező több reggel...

Hiába pontozza le bárki a válaszom, attól még ez van a törvényben.

2013. dec. 15. 16:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!