Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » A szobalány meló nehéz?

A szobalány meló nehéz?

Figyelt kérdés

érdekel a dolog de még nem vagyok benne biztos, hogy szeretném

lenne pár kérdésem:

mennyit dolgoznak (8 órát)?

csak takarít?

mennyi idő van egy szobára?

örülnék ha valaki írna pár sort, hogy milyen a munka ill. a munkája

köszi

2013. dec. 11. 12:04
 1/8 anonim ***** válasza:
82%

Nem vagyok ugyan szobalány, de azt tudom, hogy nem annyira könyvű. Nyilván attól függ hol dolgozol. Időre kell dolgozni és kemény, mert nem pepecselhetsz. Kevés az idő, sok a meló és azt is rendesen meg kell csinálni.

Amellett gondolom sok hajlongással is jár, szóval eleinte biztos megviseli a hátat.

2013. dec. 11. 12:27
 2/8 anonim ***** válasza:
94%
Pocsék meló. 9-10 órát biztos dolgozni kell, rengeteg szobát, gyorsan, sietve, aztán leellenőrzik és nagyon lecsesznek ha bármi hibát találnak. szörnyű szerintem.
2013. dec. 11. 12:49
 3/8 A kérdező kommentje:
gondolom, hogy sietni kell de ha minden nap van takarítva akkor nem lehet annyira koszos minden:S
2013. dec. 11. 13:09
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gondolj bele, hogy van 20 szobád (annyi tuti van) fürdővel eggyüt és van rá 20 perced/szoba, hogy kitakarítsd.
2013. dec. 11. 13:49
 5/8 anonim válasza:

Nagyon függ attól hogy hol dolgozol.

A volt munkahelyemen nálunk úgy volt hogy 8órát dolgoztunk. Viszont sokat kellett járni hétvégén is. Ami szerintem alapból szívás. :)

20-25 perc volt egy szobára, amihez természetesen volt fürdőszoba is. Az elején mindig kötekedtek. De egy 2-3 hónap után annyira rutinosan csinálod már szerintem hogy simán meg lehet oldani. ( Persze ilyenek hogy ablakpucolás, erkélyes szobába a korlát áttörlése ezek csak a havi nagytakarításnál mentek.)

És pl. nálunk voltak külön vasaló napok. Mert hogy mi vasaltunk. Az abból állt hogy 8 órán keresztül csak mostunk és vasaltunk. :D

Sokszor be voltunk fogva pl. a konyhára is. Ahol pincérkedni kellett.

2013. dec. 17. 19:10
 6/8 azisza válasza:
100%
en hollandiaban dolgozok mar ket eve. nem veszes csak bele kell jonni,egy ido utan mar rutinbol csinalod.
2014. febr. 7. 20:54
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, nehéz, főleg, ha alapból egy kicsit lassabban természetű ember vagy, mint mások, és akkor, ha nem nagyo bírod a szekálást.
2014. márc. 11. 11:02
 8/8 anonim ***** válasza:

Atól függ milyen a szerzödésed és a fönökeid

Igen takaritótunk és hogy mennyi idö jutot 1 szobára vagy bármi más helységek takaritásásra az atól függöt nálunk épp melyik gondnoknő írta be a füzetbe a munkát mert volt olyan napom amikor nagyon kevés munkát adtak valamikor olyan sokat nembírtam nálunk szinte az összes gondnoknő bolond volt még egymással se igazán jönnek ki

2014. aug. 15. 10:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!