A szobalány meló nehéz?
érdekel a dolog de még nem vagyok benne biztos, hogy szeretném
lenne pár kérdésem:
mennyit dolgoznak (8 órát)?
csak takarít?
mennyi idő van egy szobára?
örülnék ha valaki írna pár sort, hogy milyen a munka ill. a munkája
köszi
Nem vagyok ugyan szobalány, de azt tudom, hogy nem annyira könyvű. Nyilván attól függ hol dolgozol. Időre kell dolgozni és kemény, mert nem pepecselhetsz. Kevés az idő, sok a meló és azt is rendesen meg kell csinálni.
Amellett gondolom sok hajlongással is jár, szóval eleinte biztos megviseli a hátat.
Nagyon függ attól hogy hol dolgozol.
A volt munkahelyemen nálunk úgy volt hogy 8órát dolgoztunk. Viszont sokat kellett járni hétvégén is. Ami szerintem alapból szívás. :)
20-25 perc volt egy szobára, amihez természetesen volt fürdőszoba is. Az elején mindig kötekedtek. De egy 2-3 hónap után annyira rutinosan csinálod már szerintem hogy simán meg lehet oldani. ( Persze ilyenek hogy ablakpucolás, erkélyes szobába a korlát áttörlése ezek csak a havi nagytakarításnál mentek.)
És pl. nálunk voltak külön vasaló napok. Mert hogy mi vasaltunk. Az abból állt hogy 8 órán keresztül csak mostunk és vasaltunk. :D
Sokszor be voltunk fogva pl. a konyhára is. Ahol pincérkedni kellett.
Atól függ milyen a szerzödésed és a fönökeid
Igen takaritótunk és hogy mennyi idö jutot 1 szobára vagy bármi más helységek takaritásásra az atól függöt nálunk épp melyik gondnoknő írta be a füzetbe a munkát mert volt olyan napom amikor nagyon kevés munkát adtak valamikor olyan sokat nembírtam nálunk szinte az összes gondnoknő bolond volt még egymással se igazán jönnek ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!