Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szobalány munka külföldön?

Szobalány munka külföldön?

Figyelt kérdés

Kinek mi a tapasztalata? Pozitív és negatív tapasztalatokat szeretnék hallani.

Kinek miből állt a feladata? Hogy ment ki? Mennyi ideig csinálta?Melyik országban?stb.

2013. jún. 6. 15:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Angliában csináltam. Tűrhetően fizet néha kinézett egy kis extra műszak valamelyik vendéggel ha érted mire célzok akkor meg egész jól kerestem.
2013. jún. 6. 15:39
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
a legsz*arabb munka, amivel valaha találkoztam. 20 perc jut egy szobára, ami nem elég, ezért hetente, 2 hetente cserélődnek az emberek. esetleg kis panzióban érdemes menni, nagy hotelbe semmiképp.
2013. jún. 6. 16:46
 3/6 A kérdező kommentje:

Szia 2/2-es,

Azt szeretném kérdezni,hogy neked van tapasztalatod kisebb panzióban?

2013. jún. 6. 17:49
 4/6 A kérdező kommentje:
illetve 2/3-as-tól kérdezném.
2013. jún. 6. 17:49
 5/6 anonim válasza:
Szia! En Hamburgban elek. A szobaläny munka az egyik legszarabb munka nemetorszägban. Igaza van az elöttem välaszolonak. Nagy Hotelbe nem szabad menni. Kis panzio meg jo lehet, mert ott nem hajtanak tul.En dolgoztam mindket helyen es a panzio ezerszer jobb volt.
2013. jún. 28. 12:11
 6/6 anonim válasza:
Plusz ha egy ilyen helyre mesz dolgozni, nem adnak teljes idös munkat, csak reszmunkaidös. Es itt Nemetben a reszmunkaidös munkäert sokkal több adot vonnak le, mint a teljes munaidöben.
2013. jún. 28. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!