Folyami hajós munka?
Írom a részleteket:
hónapok óta munka nélkül vagyok (egyébként eladó vagyok) és nagyon kokettáltam azzal, hogy folyami hajóra menjek dolgozni szobalányként, amit itthon (sajnos még a szüleimmel élek) elő is adtam, anyáék tapsoltak, hiszen az jó pénz. Viszont időközben elbizonytalanodtam, mikor olvastam a neten részletesen a beszámolókat arról, milyen nehéz ez a munka (azt hogy nehéz eddig is tudtam, de a beszámolók kissé megrémítettek), szóval már nem igazán szimpi a dolog, anyám meg legyint, hogy mégis mire számítok, mégcsak nem is kell nehéz munkáért hajóra menni a gyárban ugyanez a helyzet (hiába mondtam, hogy az nem ugyanaz és nem mindegy hogy heti 40 vagy 70-80 órában dolgozol és a saját ágyadban alszol este vagy sem).
Szóval számára az jött le az egészből, hogy én nem akarok dolgozni.
A kérdés: most ez tényleg ekkora lustaságnak számít, hogy nem merek ilyen munkába belevágni?
Köszi a választ! Hát annyira már nem vagyok fiatal és ez nagyon cinkes, de az van, hogy lett volna egy lehetőségem is, de úgy hívtak fel telefonon, hogy másnap repülnöm kell és kezdeni a munkát. Nos ettől egy picit bepánikoltam és nemet mondtam. Épp előző este olvastam a neten a negatív tapasztalatokról (biztos ezért vagy ezért IS válaszoltam azt amit).
A telefonhívást itthon nem mertem megemlíteni(mert azért szégyellem, hogy visszautasítottam egy munkát), csak a neten olvasottakat mondtam el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!