Szerintetek mi fontosabb? A pozíció vagy a keresett összeg?
Nekem egy munkával kapcsolatban az számít, hogy szeressem, keressek annyit, hogy megéljek belőle.
A jobb pozíció hosszabb távon több pénzt biztosíthat, főleg biztosabb jövedelmet.
A külföldi munka, hacsak valaki nem akar letelepedni külföldön inkább arra való, hogy pár év alatt, főleg még fiatalon összeszedjen egy kis tőkét az ember, amivel itthon el tud indulni.
Én igazából nem szeretnék külföldre menni, szívesebben dolgoznék itthon kevesebbért valami olyan munkát, amit szívesen végzek. Kivéve ha azt a külföldi munkát is szeretném, ha a párommal együtt mehetnénk és úgy havi szinten haza tudnék járni pár napra, mert nekem fontos a család közelsége.
Ahol adnak szállást ott általában valami igazán nyomorúságos körülmények közötti lukban kapod azt. Azt én nem bírnám 2 napnál tovább....
Ahol meg 1000-1200 eur környékén van a minimálbér ott nem is lehet megélni sokkal kevesebből emberhez méltó módon, maximum annyival jobb, hogy nem az éhenhalás ellen kell küzdeni a minimálbérrel, hanem viszonylag létbiztonságban el vagy belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!