Szerintetek mi fontosabb? A pozíció vagy a keresett összeg?
a pozició hosszab távon jelent (het) több pénzt.
tehát a kérdé az rövid vagy hosszutávon kell e pénz illetve kb mennyi vesztesség ha rövidtávo töb bpénzt keresünk
Elég összetett kérdés...
Szerintem elsődleges, hogy a lehetőségeidhez képest a legjobban érezd magad a munkádban.
Ha ez egyenlő több pénzzel is, akkor szerencséd van.
Ha jó kedvel azt dolgozol, amit szeretnél kevés pénzért, akkor szerintem megéri.
Ha nem szereted a munkád, de sok pénzt hoz, az megkeserít, de gazdag leszel, vagy jól élsz... nem tudom megéri-e.
Ha pedig csekély összegért olyat végzel, ami nem fizet sokat, az hülyeség... De vannak periódusok az ember életében, amikor rászorul erre is...
Az, hogy kimész szobalánynak ,vagy mosogatni, vagy akármi, nem csak a pénzről szól. 1 évet voltam kinn, és a megkeresett pénzen túl a tapasztalat, megélt élmények is nagyon fontosak lettek. Először én is azt hittem, hogy csak a pénzről szól. Amúgy aljamunka, meg minden, de az is munka, nem kevésbé fontos, mint egy bármelyik másik. Ha megnézed, a társadalomban mindenféle munka szinte egyformán fontos. Ha nem jönne a kukás, belefulladnánk a szemétbe, ha nem takarítanának egy étteremben, senki nem menne egy koszos helyre stb..
Véleményem szerint, mindegy, hogy mit csinálsz, ha te magad el tudod fogadni azt, és még ha nem is élvezed, ne utáld. Embert pedig a munkája miatt nem nézek le, vagy gondolok kevesebbnek,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!