Titeket mi motivál?
19 eves kezdo pesti joghallgato vagyok.
Rengeteget kell tanuljak,rengeteg (altalam foloslegesnek velt ) dolgot is.
5 eves az egyetemi kepzesem,utana meg lesz 2 ev gyakorlatom,majd meg kb 1 ev,amig megszerzem a szakvizsgamat,es ha minden jol megy,akkor elkezdhetek ugyvedkent praktizalni.
Latom hogy milyen nehez elhelyezkedni manapsag.ha sikerul akkor filleres osszegekkel szurjak ki az emberek szemet.
Kivancsi vagyok hogy masokat/titeket mi motival?
Szerintetek az ido mulasaval,es a sok munkaval jobb eletetek lesz?
Valaszaitokat elore is koszonom
Az motivál, hogy élni kell valamiből és ha dolgozol akkor van pénzed. Ha mellé még tanulsz is, akkor esélyed van rá, hogy később jobb életed legyen.
DE: Ha nem dolgozol, csöveskedsz valaki nyakán vagy az utcán, és ha nem tanulsz akkor hosszú időre megrekedsz azon a színvonalon amin élsz, nem lesz lehetőséged előremenetelre. Sőt, több esélyed lesz neked arra, hogy az elsők között küldenek el.
Szóval engem ez motivál. Amit nem csak úgy kitaláltam, hanem ezt látom magam körül. Sok negatív és sok pozitív példával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!