Mi motivál arra, hogy nap mint nap bemenj dolgozni és elvégezd a munkád?
Tudom, elsősorban pénz, de lehetőleg olyan válaszokat szeretnék, amik ezen túlmutatnak.
Előre is köszönöm, a válasz egyébként egy kiselőadáshoz kellene.
Két dolog :
-még egy nappal közelebb vagyok a hétvégéhez
-még egy nappal közelebb vagyok ennek a ritka szar földi létnek a TERMÉSZETES elmúlásához
A második nézőpontom természetesen még változhat, az élet minőségem javulásának függvényében, de egyelőre elég gáz a helyzet.
Én most épp nem dolgozok, mert amúgy egyetemista vagyok, de halasztott félévbe na meg nyáron dolgoztam már teljes munkaidőben. Engem spec. az motivált, hogy nagyszerű volt a hangulat, és a munka is tetszett. Tudom, ritka. De ha tehetem soha nem is vállalok majd olyan munkát amit nem örömmel végzek. Amúgy tolmácsnak készülök.
21/L
ennyit látok magamban és nem többet, hogy a malomból ne akarjak kitörni
belenyugodtam a sorsomba
na én nem ez vagyok, ezért nem dolgozom, állok elébe a lejobb lehetőségeknek, nem minimálbéren sínylődni
akkor inkább a segély :)
szóval a motiváció, egyszerűen csőlátás.
holott az ember jelleme a tanulás-ra és fejlődés-re való ösztön születésünktől bennünk van
valamikor ezt lezárja magában az ember és megáll. ekkor jön a malom.
valószínűleg az utód miatt van, mert innentől őt fejleszti és magát már nem tudja, mert korlátozva lett anyagilag és időben, nincs több energy.
az előző vagyok megint
ki tudja lehet ezért van annyi válás
megszólal az ego és kitör
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!