Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi motivál arra, hogy nap...

Mi motivál arra, hogy nap mint nap bemenj dolgozni és elvégezd a munkád?

Figyelt kérdés

Tudom, elsősorban pénz, de lehetőleg olyan válaszokat szeretnék, amik ezen túlmutatnak.

Előre is köszönöm, a válasz egyébként egy kiselőadáshoz kellene.

2010. ápr. 14. 22:23
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Élvezem, amit csinálok. Mindig új és új melón dolgozom, mindig teljesen más területen. Nagyon érdekes.
2010. ápr. 14. 22:50
 2/12 anonim ***** válasza:
50%

Két dolog :

-még egy nappal közelebb vagyok a hétvégéhez

-még egy nappal közelebb vagyok ennek a ritka szar földi létnek a TERMÉSZETES elmúlásához

A második nézőpontom természetesen még változhat, az élet minőségem javulásának függvényében, de egyelőre elég gáz a helyzet.

2010. ápr. 14. 23:04
 3/12 anonim válasza:

Mi motivál????

A gyerekem.

2010. ápr. 14. 23:13
 4/12 anonim ***** válasza:
49%
Sajnos azt kell mondanom az, hogy fenn tudjam magam tartani,megéljek, tudjak ruházkodni, szórakozni.A munkám nagyon egyhangú és monoton tehát nem annak öröméért megyek be.:)
2010. ápr. 14. 23:31
 5/12 anonim válasza:
49%
Az hogy ne haljak éhen!
2010. ápr. 14. 23:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én most épp nem dolgozok, mert amúgy egyetemista vagyok, de halasztott félévbe na meg nyáron dolgoztam már teljes munkaidőben. Engem spec. az motivált, hogy nagyszerű volt a hangulat, és a munka is tetszett. Tudom, ritka. De ha tehetem soha nem is vállalok majd olyan munkát amit nem örömmel végzek. Amúgy tolmácsnak készülök.

21/L

2010. ápr. 14. 23:58
 7/12 anonim ***** válasza:
Alapból az, hogy a munkaszerződésem aláírásakor MAGAM tettem rá ígéretet. Ergo ha gondot jelent bejárni kizárólag magamat hibáztathatom és csak én vagyok az, aki ezen változtatni tud! :) Ez sokan elfelejtik!
2010. ápr. 15. 06:15
 8/12 anonim ***** válasza:

ennyit látok magamban és nem többet, hogy a malomból ne akarjak kitörni

belenyugodtam a sorsomba

na én nem ez vagyok, ezért nem dolgozom, állok elébe a lejobb lehetőségeknek, nem minimálbéren sínylődni

akkor inkább a segély :)

2010. ápr. 15. 13:39
 9/12 anonim ***** válasza:

szóval a motiváció, egyszerűen csőlátás.

holott az ember jelleme a tanulás-ra és fejlődés-re való ösztön születésünktől bennünk van

valamikor ezt lezárja magában az ember és megáll. ekkor jön a malom.

valószínűleg az utód miatt van, mert innentől őt fejleszti és magát már nem tudja, mert korlátozva lett anyagilag és időben, nincs több energy.

2010. ápr. 15. 13:44
 10/12 anonim ***** válasza:

az előző vagyok megint

ki tudja lehet ezért van annyi válás

megszólal az ego és kitör

2010. ápr. 15. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!