ápolónő szeretnék lenni, de mindenki lebeszél, mit tegyek?
Megértelek, én is az akarok/akartam lenni. Rengeteg kritikát kaptam érte barátoktól, rokonoktól stb. Most annak tanulok és nem bántam meg, ha már bekerülsz olyan emberek közé akik szintén annak tanulnak. Bár már elfogadták, hogy az leszek anyukám és még egy pár ember nem érti, hogy bírom ki ezeket a dolgokat. Ami biztos, hogy hátralévő életedben lesz munkád, mert 2020-ra 2 milliós nővérhiány lesz Európában. A szenvedés látványát meg felül múlja az az érzés, hogy tudtál rajta segíteni (enyhíteni a fájdalmát, esetleg meggyógyítani).
Egyébként én személy szerint nem szoktam hangoztatni, hogy annak készülök, mert az emberek 99%-a húzza száját. Idáig egy emberrel találkoztam aki őszintén elismert, amiért nekem van hivatástudatom és segíteni szeretnék.
Engem nem zavar, hogy alacsony lesz a fizetésem, az sokkal jobban, hogy lenéznek amiért egy ilyen létfontosságú és szép hivatást választottam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!