Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kaphatok-e munkanélküli segélyt?

Kaphatok-e munkanélküli segélyt?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy jelenleg munkanélküli vagyok. Júniusban fejeztem be a tanulmányaimat és azóta munkanélküli vagyok. Sok helyre jelentkeztem de mind vissza utasított tapasztalat hiánya miatt.

A kérdésen az, hogy amíg nem találok munkát addig van-e esélyem arra, hogy kapok munkanélküli segélyt?

2013. nov. 6. 19:26
 1/4 anonim ***** válasza:
88%
Nem. Majd 1 év regisztrált utás
2013. nov. 6. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:
56%
Nem. Csak akkor kapsz ha 1 évig dolgozol valahol és utána kerülsz munkanélkülire. Így maximum vagy közmunkára küldenek 40 ezerért vagy ha mázlid van beszerveznek egy tanfolyamra amivel jobb esetben állást is kaphatsz.
2013. nov. 6. 19:36
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Munkanélküli segélyt akkor kapnál, ha lenne minimum egy év munkaviszonyod. Ez maximum három hónapig jár, utána jön a Foglalkoztatást Helyettesítő Támogatás (ha szociálisan rászorul valaki).

Mivel te még nem dolgoztál, ezért most nem jár semmi, de ha regisztráltál a munkaügyi központban, akkor egy év után (ha még nem lesz munkád) kaphatsz Foglalkoztatást Helyettesítő Támogatást.

2013. nov. 6. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell félned, mostanában fél éves folyamatos közmunka programok vannak amik jutányos 37 ezres fizuval biztosítja az 1 milla új munkahelyet és ha két programot kijártál már segélyt is kapsz !
2013. nov. 6. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!