Ebben az esetben jár nekem munkanélküli segély?
Szóval: Tavaly szeptembertől-decemberig 8 órában, majd ugyanazon a helyen februártól augusztusig végéig 4 dolgoztam a volt munkahelyemen.
Idén szeptembertől október végéig 8 órában dolgoztam, utána kirúgtak.
Jár nekem munkanélküli segély?
UI: állítólag a szakmai gyakorlati helyemet is lehet, hogy beszámítják?.... az biztos, hogy utána adóznom kellett, papírokat is kaptam ( ez is 2 hónap volt)
nem jár, ez nagyon kevés
egyébként nincs már munkanélküli segély, FHT van helyette, 90 napig adható, de több éves munkaviszony kell hozzá, nem 2-3 hónapok
akkor nem is kapok semmit?
ne már...
Elso, azt se tudod, hogy mit beszélsz.....
Kerdezo!
A munkanelkuli segélyhez minimum 1 év munkaviszony kell, ezután jár 90 napig.
A foglalkoztatast helyettesítő támogatást az önkormányzatnál kell igényelni, annak a feltétele 1 év regisztrált munkanélküliség es az igénylést megelőző egy éven belül 30 nap igazolt munkaviszony. Ezt egy évre ítélik meg.
"A foglalkoztatast helyettesítő támogatást az önkormányzatnál kell igényelni, annak a feltétele 1 év regisztrált munkanélküliség es az igénylést megelőző egy éven belül 30 nap igazolt munkaviszony."
Kicsit helyesbítek: az FHT igénylésétől számított egy éven belül kell meglennie a 30 napnak, hogy utána is kapd az FHT-t.
De neked jár a munkanélküli segély is valameddig, utána kérheted az FHT-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!