Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ebben az esetben jár nekem...

Ebben az esetben jár nekem munkanélküli segély?

Figyelt kérdés

Szóval: Tavaly szeptembertől-decemberig 8 órában, majd ugyanazon a helyen februártól augusztusig végéig 4 dolgoztam a volt munkahelyemen.

Idén szeptembertől október végéig 8 órában dolgoztam, utána kirúgtak.

Jár nekem munkanélküli segély?

UI: állítólag a szakmai gyakorlati helyemet is lehet, hogy beszámítják?.... az biztos, hogy utána adóznom kellett, papírokat is kaptam ( ez is 2 hónap volt)

2013. okt. 31. 15:49
 1/8 anonim ***** válasza:
0%

nem jár, ez nagyon kevés

egyébként nincs már munkanélküli segély, FHT van helyette, 90 napig adható, de több éves munkaviszony kell hozzá, nem 2-3 hónapok

2013. okt. 31. 15:58
 2/8 A kérdező kommentje:

akkor nem is kapok semmit?

ne már...

2013. okt. 31. 16:11
 3/8 anonim ***** válasza:
50%

Elso, azt se tudod, hogy mit beszélsz.....

Kerdezo!

A munkanelkuli segélyhez minimum 1 év munkaviszony kell, ezután jár 90 napig.

A foglalkoztatast helyettesítő támogatást az önkormányzatnál kell igényelni, annak a feltétele 1 év regisztrált munkanélküliség es az igénylést megelőző egy éven belül 30 nap igazolt munkaviszony. Ezt egy évre ítélik meg.

2013. okt. 31. 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
21%
Utóbbi 3 évben minimum 360 nap kell, hacsak nem újabb debil ügyintézőt osztott nekem a sors pár hete.
2013. okt. 31. 18:08
 5/8 anonim ***** válasza:
50%
Igen, a munkanelkulihez kell egy ev munkaviszony es harom honapig jar.
2013. okt. 31. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Előző válaszok nem egészen pontosak: Előző 3 évben kell 360 nap munkaviszony. Ha meg van a 3 év, akkor jár 3 hónapra az ellátás. Ha kevesebb, akkor kevesebb időre kapsz pénzt. Minden munkában töltött 10 nap után jár 1 ellátási nap. Az pedig mindegy, hogy 4, vagy 8 órás.
2013. okt. 31. 22:34
 7/8 A kérdező kommentje:
király! köszönöm az utolsó választ :)
2013. nov. 1. 12:09
 8/8 anonim ***** válasza:

"A foglalkoztatast helyettesítő támogatást az önkormányzatnál kell igényelni, annak a feltétele 1 év regisztrált munkanélküliség es az igénylést megelőző egy éven belül 30 nap igazolt munkaviszony."

Kicsit helyesbítek: az FHT igénylésétől számított egy éven belül kell meglennie a 30 napnak, hogy utána is kapd az FHT-t.

De neked jár a munkanélküli segély is valameddig, utána kérheted az FHT-t.

2013. nov. 3. 07:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!