Vagyonőrök ti elmentek megcsinálni az új vagyonőri vizsgát?
Mert én úgy döntöttem hogy inkább elmegyek valami más OKJ-s szakmára mithogy azért fizessek az új vizsgával ingyenélö vagyonőri kamarának mert megszüntették a kötelezö vagyonőri kamarai tagságot és ezáltal milliárdoktól estek el!
Bár amikor kötelezöen kellet fizetni akkor se értettem hogy mire szedték be évente a pénzt mert nem csináltak érte semmit!
És mi az ami rávesz arra hogy te ebben a szakmában maradj?
Mert magyarországon ez nagyon egy gány szakma!
# 3
Az hogy a munkakörülmények borzalmaska, pénz diákmunka szintű éhbér és minden elvárnak!
És még egy kis olvasnivaló:
# 6
És én ezért nem fogom megcsinálni hanem inkább elmegyek más OKJ-s képzésre mert nem akarom gazdagítaní a semmittevöket fölleg úgy hogy a melóhelyek gyalázatosok ök meg fürödnek a lóvéban!Én nem adom hozzá azt a 11 ezer Ft-ot!
Ez nem újravizsgázás, csupán befizetés utáni személyes megjelenés.
Én voltam, leírom hogyan zajlott.
Köszöntöttek minket, megkérdezték, hogy emlékszünk -e még a tanultakra. Egyhangúan válaszoltuk: Igen!
Gratulálunk a vizsgázóknak, a viszont látásra.
# 9
Na erről beszélek!
"szakmai felkészültség meg új jogszabályok" meg a nagy...at
Pofátlanul az emberek szemébe hazudnak és lehúzzák őket... és azért mert tudják hogy a magyar nép mulya és nem fog tenni semmit inkább csak fizet és ők ebből gazdagodnak meg...
Nem hiába tart ott a magyar nép ahol tart!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!