Vagyonőrök összefogunk az újravizsgáztatás (lehúzás) ellen?
# 1
A fekete foglakoztatásba benne van a politikai elit...
Sajnos vagy befizetem, vagy nem tudok állást vállalni. Azt mondom, mindennek megvan az ára. Ez olyan, mint jogosítvány nélkül vezetni.
Feltétele, hogy tovább dolgozzak, így nem esik nehezemre azt a pár mondatot kinyögnöm.
Én inkább nem fizetem be nem gazdagítom az elitet!
A jogosítvány rossz példa azt megcsinálod 1x és kész!
Szia!
A példa jó, mégpedig így értettem:
A vezetés feltétele, hogy rendelkezz jogosítvánnyal, ami feljogosít a tevékenység folytatására. A jogosítványt ill. az orvosit is meg kell újítani. Ha lejárt a plasztikkártya érvényessége, de vezetni akarsz továbbra is: megújítod. Ez vonatkozik az orvosi vizsgálatra is. Ahogy írtad, 1x levizsgázol, de több feltételnek is egyszerre meg kell felelni.
Hiába van meg a szakmánk, ha 5 évente nem vizsgázunk újra, akkor nem dolgozhatunk benne. Egyszerű, mint a faék.
Sajnos nem a szellemi felkészítésért találták ezt ki, de ez van. Ha lesz "tüntetés" a dolog ellen, én ott leszek. De az emberek nagy részét nem érdekli, inkább őrlődik tovább.
Jah csak hogy az orvosi vizsgálatnak van értelme a jogosítványnál!
De azért én nem fogok fizetni mert megszüntették a kötelezö kamarai díjjat és az ingyenélöknek elfogyott a pénzük és jönnek ezzel az "új jogszabályok miatt újra kell vizsgázni" szöveggel!A kressz többet változik mégse kell újra meg újra megújjítani a jogosítványt!
Ha rendes vizsga lenne ahol kibuktatják azok akik nem tanulnak a vizsgára, akik agyilag sérültek és akik nem valók vagyonörnek (szóval kb. a felét) akkor azt mondom hogy rendben!De ebbe az álcázott pénzlehúzásba nem rakok még 1 Ft-se!
Tudom hogy nem fogunk csinálni semmit mert a magyar egy beletörödöm senkiházi aztán meg csodálkozik mindenki hogy mért ilyen sz@r itt minden!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!