Nem lehetne kezdeni valami a full jutalékos, mlm rendszerű kamu ügynöki melót kínáló cégek ellen?
Tettek neked egy ajánlatot, ami neked nem tetszik. Egyszerű a megoldás: NEM FOGADOD EL. Ennyit lehet kezdeni vele, mi mást szeretnél? Háboroghatsz is, de az már a te bajod. Mások hálásak, hogy megkeresték őket esetleg pont ugyanazzal az ajánlattal, ami téged felháborít.
Egyáltalán mivel van bajod?
-A jutalékos rendszerrel?
A legkorrektebb díjazás. Eredmény után fizetnek. Nem kell, hogy tessen, de mi bajod van azzal, hogy mások esetleg így dolgoznak?
-A "full jutalékos" mittudoménmivel?
Elmagyarázod, mi az a full jutalék?
-Az MLM-mel?
A legkorrektebb és legéletképesebb üzleti modell napjainkban. Szintén nem kell szeretned, de megintcsak mi a bajod, hogy mások meg ilyen rendszerben dolgoznak.
-Az ügynöki munkával?
Mit csinál egy ügynök? Képviseli a céget, hogy a megcélzott felhasználók annak a termékét vásárolják, annak a szolgáltatását vegyék igénybe. Ebben mi a felháborító? Más cégek nem ügynököket fizetnek, hanem TV reklámokat. Szerintem meg ez az inkorrekt módszer.
-Azzal, hogy megkeresnek?
Bocs, de nincs rádírva, hogy MLM-fóbiás vagy. Van egy klassz ajánlatuk, keresik a rá nyitott embereket. Te nem vagy az, de amíg nem kérdeznek meg, ezt nem tudják rólad. Ők nem tudhatják, hogy már más is megkeresett "hasonlóval". Ők a saját ajánlatukkal jönnek.
Vannak MLM-hez hasonló ajánlatot (pl. pilótajáték) kínáló szélhámosok, akik ellen természetesen föl kell lépnie a hatóságnak, de nem az MLM, a jutalékos rendszer vagy az ügynöki munka, hanem a szélhámosság miatt.
A Zeptertől jövő leveleket meg egyszerűen tiltsd le (spam, junk stb. valamit csak be lehet állítani a levelezőprogramodban). Ha nem megy, akkor egyszerűen töröld. A "hetente" egyáltalán nem számít gyakorinak. Nekem a szolgáltatóm napi 5-6 üzenetet töröl, mint spam, és emellé én magam is beállítottam egy szűrést, ami automatikusan további napi 10-et átlagosan szemétnek nyilvánít. Korábban volt rosszabb is a helyzet. A heti egy nevetségesen alacsony.
Hát, kérdező... Ezt megkaptad...
Be kell látnod: ha nincs piacképes tudásod, amiben el tudnál helyezkedni, akkor új tudást kell elsajátítanod. Az értékesítéshez még nem értesz, de megtanulható. Úgy tűnik, az egy jó szakma, a mellékelt ábra szerint óriási a kereslet rá.
Sok sikert!
"másrészt, ha nem adok el semmi, fizu sincs."
Welcome to the REAL WORLD! Ha alkalmazott vagy ha vállalkozó vagy, akkor is nap, mint nap el kell adni "magadat". Ha nem tudod eladni magadat minden nap, akkor kirúgnak és nem kapsz fizetést. Tehát ugyanott vagy, csak ezt kevesen fogják fel és pont a vállalkozótól függsz. Ha neki megy, akkor kapsz lóvét ha nem megy, akkor pápá és ismét nincs lóvéd.
Azért ez nem egészen így van,egy jó szakmával degeszre keresheted magad,ott CSAK RAJTAD MÚLIK,de egy ilyen MLM-s beszervezős f_szságban mindig mástól függsz,el kell adnod a sok cuccot horribilis áron,mert az egy komoly vitamint én 5000-ért veszek ők adják 24.000-ért a sz_rt.
Egy jó szakembert meg hívják,hogy ide és ide gyere melózni,konkrétan azt se fogja tudni merre menjen dolgozni és NAGY pénzekért akár,egy IT szakember például sokkal jobban él mint egy MLM-es mert egy MLM-esnek kilincselnie kell,ergó koslatnia más ügyfelek után,tehát nem őt hívják hanem neki kell utánnuk menni,de egy jó szakembernél ez fordítva van sőt már előre be vannak táblázva és könyörögnek neki,hogy csinálja meg ezt meg ezt.
Rokonom fejlesztő mint én ő több,mint 20.000dollárt kap egy hónapban király élete van kint New Yorkban,nagy MLM-esek ki él ilyen pazar életet?
Mert eddig csak a maszlagot hallottam és közben meg a villanyszámlát se tudja némelyik fizetni,mert hiába kilincsel meg házal a kutyát nem érdekli.
Vagy ott van SAP tanáécsadó meló,egyik ismim apja napi bére több,mint 1000euró,és még be se fejezték a projektet már egyből szóltak neki,hogy ide meg ide kellene menni,elvállalja-e esetleg.
Volt,hogy két évig csak nyaralt nagyon komoly helyeken,nagy MLM-esek melyikőtök teheti meg ezt?
Én tudom egyik sem,kerestek jó esetben 3kilót és szevasz.
Jöhetnek a válaszok.
"egy komoly vitamint én 5000-ért veszek ők adják 24.000-ért a sz_rt"
Érdekelne, milyen 24ezres vitamint szaroztál le, de az is, melyik az, amit 5-ért veszel, és mi alapján mondod rá, hogy komoly?
(Csak hogy nehogy az legyen, hogy a 24ezres az az audi q7, az 5ezres meg a tata nano)
Ilyen Lenkei formula amit komoly sportolói boltban kapok és egy adag az 100szem centrumnak felel meg,egy Nuskinben van töredéke sem ami a Multiproban.
De hasonlitsd össze:
- [link]
és a Multipro:
És nem csillagászati trilliókban kerül.
Én nem bántom az MLM-et mert tuti jó lenne,de én még jót nem láttam minden terméknél csak jobbat tudok olcsóbban,plusz a munka tukmálos,kilincselős,beszervezős nyomulós,ahol függsz másoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!