Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek ez a munka kamu...

Szerintetek ez a munka kamu lehet? Kérdőívért fizetés

Figyelt kérdés
[link]
2013. ápr. 29. 08:32
 1/5 anonim ***** válasza:
79%

Ha nem kamu, másodállásnak talán jó lehet, de szerintem csak ebből nem fogsz tudni megélni.

Többen kérdeztek már erről, itt olvasgathatsz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/kereses.php?keres=k%E9rd%F5%ED..

2013. ápr. 29. 08:35
 2/5 anonim válasza:
84%
Erről kiderült azóta, hogy kamu-e? Engem is érdekelne
2013. júl. 22. 12:00
 3/5 anonim válasza:
50%
A legnagyobb kamu. Egy vasat nem kaptam tőlük, pedig unalmamban nem egy kérdőívüket kitöltöttem. A kérdések közt van bőven nem igazán elrejtve egy halom vásárlási hajlandóságra utaló. Az már más kérdés hogy a Mobrog- vagy mi a neve- a megrendelőit is átveri, hiszen csórókat kérdez autó, mobil, laptop stb vásárlásáról. Rolót nekik!
2014. júl. 11. 19:53
 4/5 anonim válasza:
Én is azt hittem, hogy az, de nem, nekem fizettek. Az igénylés után pár nappal jóváírták a pénzt a Paypal számlámra.
2015. jún. 20. 14:10
 5/5 anonim válasza:
Nem kamu, nekem fizetett már.Van ilyen sok.Többe érdemes beregisztrálni akkor van valami haszna.
2016. júl. 20. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!