Nem lehetne kezdeni valami a full jutalékos, mlm rendszerű kamu ügynöki melót kínáló cégek ellen?
Te is csak annyit látsz, hogy mg és tovább nem terjed a tudományod.
Szerinted egy milliárd dolláros cég tud többet költeni kutatásra és fejlesztésre vagy egy olyan aki kb a fennmaradásért küzd?
"ahol függsz másoktól." Hol függök másoktól? Te nagyon el vagy tévedve. Tudod ki függ másoktól, az alkalmazott ő függ másoktól, de nem én. Én bármikor ráhatással vagyok a jövedelmemre és a vállalkozásomra, az alkalmazott meg ki van szolgáltatva jóval több mindennek. Az alkalmazott addig kap pénzt amíg a vállalkozó jól működteti a vállalkozást. De ha ő rossz döntéseket hoz, akkor sanyi van az alkalmazottnak. És az alkalmazott kb semmit sem tud tenni azért, hogy növekedjen a teljesítmény.
Én bármikor hatással tudok lenni a vállalkozásomra ami csakis rajtam múlik senki máson. Ezt igencsak kevesen fogják fel.
Melyik cég küzd a fennmaradásért?
A Scitec?
Azért ezt nem hiszem,mert nagyon sok testépítőt támogatnak kiegészítőkkel és vitaminokkal.
Sok versenyt is indítanak.
Azt el tudom hinni hogy fejlesztenek,de akkor is miért nem vágják tele nagy adagokkal holott,már a Lenkei is leírta,hogy nagy dózisban ér valamit a vitamin,nem ilyen pici madáradagban.És tényleg napi 10-14 órát ha kell dolgozok kőkemény szellemi melót aztán megyek edzésre ahol szintén teljesítek és még ott vannak az esti nyelvórák és továbbképzés amit csinálok.
De jó érv amit mondasz csak nem értem az egészet.
Meg ha ilyen olyan jól keresnek az MLM-esek akkor miért nem látom sok ismimnél,a Bömöst,a Karib tengeri nyaralásokat,a Hublot órát.
Az IT-s ismerőseimnél meg olyan szintű dőzsölés megy,hogy mondom nane,egy milliárdos vállalkozó szintű,egyik haver most vett egy lakást az anyjáéknak több,mint 10 millióért KP-ra hozzáteszem.Az uncsimat meg meséltem,a másik fószer meg volt,hogy 2évig nem dolgozott hanem ő is nagykanállal majszolta az életet és könyörögtek neki,hogy menjen mert Ő RÁ VAN SZÜKSÉG.
Egy MLM-snél még csak a kétségbessést láttam,hogy jajj csak lépjen jajj csak vásároljon mert jajj mi lesz ha nem,erőködés én ezt látom,sok embernél.
Egyik se él jó életszínvonalon ellentétben velem(fejlesztő vagyok) és szintén IT-s ismerőseimmel.
Plusz azért ismerem,hogy milyen adag kell mert testépítő vagyok.
Utolsó igen mondasz valamit,de akkor miért látom azt,hogy sok MLM-s spórol meg jajj nincsen pénze semmire se és egy ,,alkalmazott IT-s" az meg igen csak megengedhet magának sok mindent,mint akikről már meséltem a csávó napi bére 1000euró SAP-sként,ez 20 napra menni is? :D
Én is vállalkozó akarok lenni de nem ilyen MLM-s mert nekem kell rohangálnom,hanem infós,akikre igencsak szükség van,mert ide oda hívnak melózni,ügyes szakember ő diktál ő dönt az árról,és ha jó a szakmában sőt profi akkor igencsak tejelnek neki.
Minden fejlesztő spanom már most Audival szaladgál.
Olvasd el ezt a srácot,ő csak ,,alkalmazott":
Melyikőtök csinálhatja ezt?
http://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__karrier-fi..
Konkrétan a vezetőség a zsebében van,mindent megadtak neki.
"Te is csak annyit látsz, hogy mg és tovább nem terjed a tudományod."
Hát, ez elég jól summázta a dolgokat.
Továbbá érthető, hogy a jómódú ismerőseid informatikusok, hiszen te is az vagy, ilyen körökben mozogsz. Az én jómódú ismerőseim hálózatépítők. Én ilyen körökben mozgok. És nem, őket nem szaggatják szét a megrendelők, ők nem úgy esnek be egyik munkából a másikba. Ők ÉLNEK.. Gratulálok az összes audis haverodhoz. Tegnap beszéltem egy hálózatépítővel. Havi 9-10 milliót hoz neki a vállalkozása tisztán. És ehhez nem kell ő személyesen. És Casio órája van, nem Hublot, és nem derogál neki (egyik autónak) a VW passat sem, semmi szüksége arra, hogy audival villogjon.. ;)
De ne legyen már ez vita! Te fejlessz okos informatikai rendszereket, amikkel megkönnyíted az életünket! Jó munkát!
Nekem is van IT-s ismerősöm magas havi jövedelemmel, de mégsem teheti meg azt amit én. Pedig én nem keresek annyit, mint ő. De hozzam fel azokat akik szintén IT területen dolgoznak és azért sírnak, hogy nem tudják fizetni a hitelt? Tudod vannak minden területen pancserek az MLM-ben is.
Nem vitázom olyannal aki nem érti, hogy az MLM mit adhat annak aki tényleg megdolgozik érte.
Nem a pénzről szól minden, az MLM meg pláne sokkal többről.
"Nem tudom, hogy a Scitec miből és hogyan állítja elő a termékeket. Szintetikus és/vagy természetes összetevők vannak-e bennük."
De azért sejted, ugye? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!