Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Nem lehetne kezdeni valami a...

Nem lehetne kezdeni valami a full jutalékos, mlm rendszerű kamu ügynöki melót kínáló cégek ellen?

Figyelt kérdés
Épp álláskeresésben vagyok és egyszerűen felháborít, hogy egy csomó cég, így próbál ,,foglalkoztatni"! Millióan kerestek meg azzal, hogy vegyem meg a kezdőcsomagot, milyen jó lesz, meg adjak el és mennyire degeszre keresem magam, de egyrészt már mindenkinek a töke kivan ezekkel a cégekkel, másrészt, ha nem adok el semmi, fizu sincs. A zepptertől hetente kapok e-mailt, hogy megfeleltem és menjek interjúra, de ezek a munkák majd mindegyike, házalós ügynökös, tudom, mert voltam pár interjún! Egyszerűen felháborít, hogy ez működhet itthon, ebben a formában.

2013. jún. 4. 14:42
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

ma 20:13

Lehet, de írnak arra mindent. pl szőlőmag kivonat.

Az a gond amit egy gyógyszerész is írt a blogjában, több vizsgálattal is igazoltak, hogy sajnos az ilyen termékek nagy részére nem azt írják rá ami valójában benne van.

Szorgalmazzák, de még nem jártak sikerrel, hogy szabályozni kellene a piacot, hogy csak olyan készítményt lehessen forgalmazni aminek igazolni tudják az eredetét és az összetételét. Minden terméket be kéne vizsgáltatni, hogy valójában mi van benne.

Jól letisztulna a piac és eltűnnének a gagyi vackok amik inkább ártanak, mint használnak.

2013. júl. 24. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!