Próbanap? Többi lent?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincs ilyen (most már) a sztori a szokásos, "próbanap" 9-21..másnap megtudom felvettek-e, megyek reggel 9-...aztán pakoltattak volna sztem estig..én fel*asztam magam, és közöltem a csajjal, hogy haza megyek, és hogy gondolom a "próbanapért" nem hajlandóak fizetni..vállát húzta ő nem tudja, közöltem vele rendben hétfőn adóellenőrökkel jövök, mondta ez nem így működik mondtam, hogy de így működik, mert nem fogok ingyen pakolni reggeltől estig..még nem léptem,majd holnap megyek be, hogy fizessék ki a munkám és nem megyek a munkaügyi központba..na és a különbség a többi ilyen kérdéstől az oldalon, hogy rengeteg képet csináltam a raktárban olyat is amin rajta vagyok..ha nem fizetnek ezzel már bizonyíthatom az igazam?2013. szept. 3. 20:46
11/13 A kérdező kommentje:
Nem budos a munka...de az, h velem pakoltattal el a nyari cuccokat dobozokba levinni a raktarba, a telit felhozni, csipogozzam be, utana amit felhoztam es nem kell mert tobb van belole vigyem vissza le...mikor mar elotte valo nap szet hajtottam magam, h megkapjam a munkat..a senmiert..mert nem vesznek fel oda senkit...csak hirdetik, h felvesznek eladot es igy pakoltatjak el a cuccokat,h ne nekik kelljen!!! Azt meg ugy ertettem, h ha nem csinaltam volna semmit akkor nem erdekelne, hogy egy 12oras munkat elvegeztem 1ora alatt!!!! Es nem tudott mit kitalalni nekem a csaj!! Ennyire budos a munka!!! Es meg fel sem epultem (valamibol) igy hajtottam szet magam...a semmiert...en mar csak ezert kifizetnem az osszes ilyen embert..aki pillanatok alatt megcsinal barmit!!! Es nem ezert nem fognak felvenni...gondolom te sem maradbal egy olyan helyen ahol a hatadmogott azt mondana valaki h en ezzel biztos nem dolgozok egyutt hanyingert kapok tole!Gondolom fajt neki, h amit a kezebe adok dobozt (meg hajolnia sem kellett) azt ki kell tennie az uzletben! Akkor kinek budos a munka???? Nekem aki folyamatosan adta az arut??Vagy annak akinek meg hajolnia sem kellett semmiert...es ilyet monnd...gondolom feltekeny volt, h ilyen jo vagyok es feltette a helyet....!!!Ennyi!! Orulok h nem kell ott dolgoznom!! Inkabb a megtakaritott penzembol elvagyok mig talalok egy olyan helyet ahol nem az "uj" eladonak kell elmosni a masik poharat, mert o azt parancsolja!!! Undorito!!!
2013. szept. 5. 12:05
12/13 A kérdező kommentje:
Ja es az meg oke, h igy ismered meg az arut...de kb mar 3 ora utan ugy jarkaltam a raktarban, mint aki ott szuletett!!! Ez igy rendben is van..legalabb nem az van, h nem tudom mi hol stb...de pl volt olyan nagy doboz tele cipokkel, amit nem birtam el a 40kilommal...es annyit nem mondott volna, h segitsek levinni azon a 30 lepcson a raktarba? Miutan mar levittel 40 ilyen dobozt?!?!.....Es akkor mar olyanokat talalt ki, h mit csinaljak, h tapossam ossze a dobozokat es rakjam bele egy nagy dobozba ami kuka lesz!!!...Csak, h az uzletbe ne menjek ki...mert nem tetszik neki a pofam...Erdekes mikor kint voltam mert valoszinuleg elment szarni es akkor felmehettem a masik csajhoz..akkor amelyik vasarlohoz szoltam mindegyik megvette a cipot!!!...Mivel en nem ugy szoltam a vevohoz, ha megegyszer leejted a cipot ki*aszottul merges leszek, vagy megverlek nem tudom...de kb minden masodik szava a kulfoldihez is az volt takarodjal mar ki a *ecibe ba*zdmeg!!!...En lennek a legboldogabb, ha felvennenek es dolgozhatnek valahol, h kitudjam fizetni a sulimat es elkezdhessem a szakmam, es vegre abban dolgozhassak..abbol is a legjobb akarok lenni es inkabb fejlesztem magam!!Azert egy kozmetikus szakmahoz nagy felelosseg kell, es inkabb dolgozok es tanulok kozben!! Szoval ne hari, de nekem nem budos a munka!!! Ja es 13 evesen en pelenkaztam a nagymamamat, etettem, ott aludtam az agya melett, miutan lebenult!!! Ez mind 8 eve es meg mindig el!!! En nem az az ember vagyok akinek budos minden!!!Csak nehez szakma nelkul elhelyezkedni:/
2013. szept. 5. 12:29
13/13 anonim ![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](//static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
válasza:
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz2.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz1.png)
![*](http://static.gyakorikerdesek.hu/p/vsz0.png)
"Csak nehez szakma nelkul elhelyezkedni:/"
Megnyugtatlak még szakmával is. :-)
Szakképzettség nélkül sajnos nem vagy olyan helyzetben,hogy
válogass,sajnos ilyen szar tróger munkákat fogsz kapni csak.
Lehet választani vagy éhendöglessz vagy a meló.Nekem 4 szakmán van,jelenleg ott tartok,hogy mehetek jövőhéten a Közúthoz smkp-nak(segédmunkás kispajtás:-),a munkaügyi közp. ilyen fantasztikus állásajánlattal lepett meg.
Fel a fejjel,majd hozzá szoksz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!