Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Próbanap? Többi lent?

Próbanap? Többi lent?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nincs ilyen (most már) a sztori a szokásos, "próbanap" 9-21..másnap megtudom felvettek-e, megyek reggel 9-...aztán pakoltattak volna sztem estig..én fel*asztam magam, és közöltem a csajjal, hogy haza megyek, és hogy gondolom a "próbanapért" nem hajlandóak fizetni..vállát húzta ő nem tudja, közöltem vele rendben hétfőn adóellenőrökkel jövök, mondta ez nem így működik mondtam, hogy de így működik, mert nem fogok ingyen pakolni reggeltől estig..még nem léptem,majd holnap megyek be, hogy fizessék ki a munkám és nem megyek a munkaügyi központba..na és a különbség a többi ilyen kérdéstől az oldalon, hogy rengeteg képet csináltam a raktárban olyat is amin rajta vagyok..ha nem fizetnek ezzel már bizonyíthatom az igazam?

2013. szept. 3. 20:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
52%

Korrekt a hozzáállásod, nagyon adja!

Tehát akkor mégis volt próbanapod?

2013. szept. 3. 20:49
 2/13 anonim ***** válasza:
25%
Azt mindenesetre bizonyítottad, hogy se írni, se fogalmazni nem tudsz...
2013. szept. 3. 21:08
 3/13 A kérdező kommentje:
Voltam hát..de most olvastam, hogy nincs is ilyen, hogy próbanap, tavaly végeztem a sulival nem dolgoztam még a franc se gondolt ilyenre, hogy próbanapért mi jár, és mi nem.. mindegy..most már okosabb vagyok, de nem hagyom magam, ha kell minden hónapban kitépek egy oldalt a vásárlók könyvéből..Nekik az az pár ezer forint semmi, viszont nekem meg pont annyi volt az útiköltségem..
2013. szept. 3. 21:12
 4/13 anonim ***** válasza:
20%

"tavaly végeztem a sulival nem dolgoztam még "

Most már minden érthető.

2013. szept. 3. 21:31
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jól teszed, nincs ingyenmunka. Pusztuljon az összes ilyen cég.
2013. szept. 3. 21:33
 6/13 A kérdező kommentje:
Ha nem csináltam volna egész nap semmit, akkor nem érdekelne! Meg persze, ha nem tudnám bizonyítani, hogy lent voltam a raktárban..Szerencsére csináltam képeket és így talán van esélyem! :D
2013. szept. 3. 22:44
 7/13 anonim ***** válasza:
0%
Büdös a magyar valóság?
2013. szept. 4. 23:11
 8/13 anonim ***** válasza:
49%
Az ilyeneket előre kell tisztázni.Ne a műszak közepén jusson eszedbe őrjöngve,hogy te otthagysz mindent.Nem akarlak elkeseríteni de ilyen mentalitással nem lesz munkahelyed egyhamar.
2013. szept. 5. 06:52
 9/13 anonim ***** válasza:
19%

"Ha nem csináltam volna egész nap semmit, akkor nem érdekelne!"

Most komolyan,szted minek hívnak be vkit próbanapra,azért

hogy a töködet lógasd?? :-)) Még ha büdös is a munka,legalább ilyenkor úgy kell tenni,mintha te lennél a legfaszább élmunkás.

2013. szept. 5. 08:21
 10/13 anonim ***** válasza:
81%
#8: mit kell azon előre tisztázni, hogy a munkáért fizetés jár? Elég komoly gondok lehetnek annál a "munkáltatónál", akinek ez nem egyértelmű.
2013. szept. 5. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!